Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, când locuia cu părinții: „Au fost destul de stricți”. Pe ce cheltuie acum sume importante

Publicat pe

Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, atunci când locuia cu părinții. Este surprinzător câți bani de buzunar primea Alexia Eram, de fapt, atunci când locuia cu părinții ei. Se pare că Andreea Esca și Alexandre Eram nu erau atât de generoși precum se așteptau mulți. Fiica lor i-a dat acum de gol și a dezvăluit cum stăteau lucrurile la acel moment în privința finanțelor din familie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, atunci când locuia cu părinții. Provine dintr-o familie celebră, dar și-a dorit să devină independentă din punct de vedere financiar și să iasă din umbra părinților ei. Și-a construit o carieră de succes în mediul online, ba chiar și-a cumpărat propriul apartament, dar Alexia nu era atât de răsfățată în privința banilor pe vremea în locuia încă împreună cu părinții.

Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, când locuia cu părinții: „Au fost destul de stricți'. Pe ce cheltuie acum sume importanteCâți bani de buzunar primea Alexia Eram, când locuia cu părinții: „Au fost destul de stricți'. Pe ce cheltuie acum sume importante

Câți bani de buzunar primea Alexia Eram, atunci când locuia cu părinții

Acum este creator de conținut, semnează contracte bănoase cu diverse branduri și deține propria ei firmă de consultanță și comunicare. Are deja aproape trei ani de când își câștigă singură banii, iar acum își amintește de perioada în care nu era atât de ușor să îi cheltuie. Se pare că părinții Alexiei erau destul de precauți cu banii de buzunar.

„Mă consult cu amândoi pe partea de marketing, de business, de idei, de concept, facem brainstorming în familie. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. (n.r. să fie independentă financiar) Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte.

Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare. Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. (n.r. cine îi dădea mai mulți bani de buzunar) Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți.„, a dezvăluit Alexia Eram, în exclusivitate pentru Ego.ro.

Citește și: De ce nu vrea Alexia Eram să se mărite cu Mario Fresh: „Când o să se întâmple…”

Citește și: Augustin Viziru, cu ochii în lacrimi în direct, la Vorbește Lumea. Care a fost cea mai mare dorință a tatălui lui: „Venea și mă salva”

Citește și: Ce spune Alexia Eram despre salariul mamei sale, Andreea Esca: „Nici eu nu îl știu, aș scăpa informația'

Citește și: Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată: „Nu s-a mișcat din pat de rău…”

Pe ce își cheltuie banii

Fiica Andreei Esca este destul de cumpătată în general, când vine vorba de bani. Cu toate acestea, nu se uită la sumele scoase din portofel atunci când vine vorba despre călătorii și haine. În acest caz, este dispusă să dea oricât este nevoie, ca să fie fericită.

‘De obicei sunt foarte organizată, știu când trebuie să dau și când nu trebuie să dau bani, dar, da, dacă îmi place ceva, o să mi-l iau. Adică nu sunt deloc chitroasă. Sincer, cheltuiesc destul de mult, dar dacă îmi place ceva o să mi-l cumpăr, am o viață până la urmă. Haine și vacanțe. Cu vacanțele rămâi, dar și cu hainele rămâi, dar se mai strică. Așa în vacanțe vezi lucruri, evoluezi, descoperi”, a mai dezvăluit Alexia Eram.

Nu locuiește împreună cu Mario Fresh

Deși are un apartament superb și se iubește cu Mario de ani buni, Alexia Eram locuiește în continuare singură. Chiar dacă nu au un tabiet anume, iubitul ei știe ce trebuie să facă pentru ca fiica Andreei Esca să se bucure de un început de zi perfect.

„Nu stăm împreună, deci nu avem un tabiet așa zilnic, dar de obicei, da, când suntem împreună știe că micul dejun este masa mea preferată și cafeaua neapărat trebuie să fie cafeaua aceea bună și știe exact de unde să mi-o aducă. Dar așa un tabiet anume nu avem”, a încheiat Alexia Eram, pentru aceeași sursă.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter