Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată: "Nu s-a mișcat din pat de rău..."

Publicat pe

Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că este însărcinată. Emily Burghelea anunța că este însărcinată cu al doilea copil, însă bucuria nu a durat prea mult, întrucât vedeta s-a infectat cu un virus și se simte destul de rău. Cum se simte în aceste momente vedeta.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Emily Burghelea a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Bravo, ai Stil!. Deși nu a reușit să câștige premiul cel mare, vedeta s-a bucurat de susținerea celor de acasă. Totodată, pe lângă cariera de succes, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei, Andrei. Cei doi urmează să devină părinți pentru a doua oară, anunțul fiind făcut recent chiar de îndrăgita vedetă de televiziune.

Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată: "Nu s-a mișcat din pat de rău..."Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, după ce a aflat că e însărcinată: "Nu s-a mișcat din pat de rău..."

La puțin timp după ce a anunțat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, încât a fost nevoită să ajungă din nou pe mâinile medicilor. Iată cum se simte acum vedeta!

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea, la spital în luna de miere:„Problemele lui s-au accentuat

Citește și: Emily Burghelea este însărcinată a doua oară! Cum a făcut anunțul:”Ești gata pentru doi?”

Citește și: Ce gest a făcut Alex Leonte, după ce Theo Rose a confirmat relația cu Anghel Damian:Nimeni nu a înșelat pe nimeni

Citește și: Mihai Mitoșeru, anunț surpriză despre emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D:Cât mai repede

Emily Burghelea s-a infectat cu un virus. Abia a aflat că este însărcinată

Fiica vedetei s-a infectat cu un virus pe care l-a luat de la grădiniță, însă și-a revenit între timp. Totuși, din păcate, Emily Burghelea și soțul ei au început să se simtă din ce în ce mai rău. Andrei chiar și-a surprins partenera în timp ce stătea în pat și părea vizibil afectată.

Azi nu s-a mișcat din pat de rău. Am luat amândoi virusul Amedeei de la grădiniță'a spus soțul lui Emily Burghelea. 

În tot acest timp, iubitul vedetei a avut grijă de ea și a încercat să țină cont și de recomandările medicului.

Dar nu vreau să iau. Dar oare nu poate să-mi treacă fără pastile?(…) Cum îi dau eu tratamentul prescris de medic Amedeei, așa mi-l dă soțul meu mie. Avem ceva în comun, amândouă facem figuri.Am primit de la doctor un tratament permis în sarcină, credeam că pot să trec peste fără ele, dar se pare că e necesar'a fost reacția blondinei. 

Ce pofte are Emily Burghelea în timpul sarcinii

Fiind în primul trimestru de sarcină, Emily a început să aibă tot felul de pofte. De exemplu, seara trecută, și-a trimis soțul să îi compere shaorma.

„Îmi este poftă de ceva și l-am trimis să-mi cumpere. O shaorma mai exact. Mi se pare imposibil cum m-am setat ca să-mi fie poftă de chestii. Atunci când eram însărcinată cu Amedea n-am cerut o măslină, absolut nimic. După ce am născut-o, mi-am zis că am trecut prin cea mai frumoasă perioadă din viața mea și nu am avut nicio poftă. Și mi-am zis: la următorul bebeluș, cu siguranță, o să-mi fie poftă de mai multe chestii mai des. Mi-am pus asta în cap, iar acum chiar îmi e poftă de chestii și e pe bune, nu sunt pofte închipuite. Simt că dacă nu mănânc ceva leșin'a mai povestit Emily Burghelea pe rețelele de socializare. 

sursă foto- Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă