Barack şi Michelle Obama – Cei mai cool turişti din Hawaii

Publicat pe

După încheierea mandatului de preşedinte al Statelor Unite, Barack Obama şi-a luat o binemeritată vacanţă plecând în Hawaii, alături de Michelle.

 

Fostul preşedinte a fost surprins în timp ce se plimba relaxat alături de soţia lui pe o superbă insulă care îi aprţine miliardarului Richard Branson a cărui invitaţie au acceptat-o.

 

Chiar dacă situaţia politică a Americii îl preocupă în continuare, Obama exprimându-şi solidaritatea cu americanii care au ieşit în stradă pentru a protesta împotriva noilor măsuri ale lui Donald Trump, Barack Obama încearcă să se şi relaxeze în cele câteva zile de vacanţă.

 

Îmbrăcat în tricou, pantaloni scurţi, cu ochelari şi şapcă, Barack Obama a fost surprins alături de Michelle, la fel de lejer îmbrăcată, fosta primă doamnă purtând pantaloni scurţi, un top, pălărie de soare şi având părul prins în codiţe.

 

O imagine atât de diferită de cele cu care ne-au obişnuit în cei 8 ani de mandat în care au bifat apriţii extrem de elegante, dar care dovedeşte cât de cool şi de relaxaţi sunt cei doi. Barack şi Michelle s-au purtat extrem de natural în momentul în care au fost filmaţi de un alt turist care a urcat clipul pe Twitter, cuplul punctând încă o dată la capitolul imagine.

 

Şi chiar dacă mandatul său s-a terminat, Barack Obama beneficiază în continuare de protecţie din partea serviciilor speciale.

 

Citeste si:

 

S-a aflat, in sfarsit, ce cadou i-a oferit Melania Trump lui Michelle Obama

 

Sasha Obama face plaja cu… agenti secreti

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter