S-a aflat, în sfârşit, ce cadou i-a oferit Melania Trump lui Michelle Obama

Publicat pe

Întâlnirea Melaniei Trump cu Michelle Obama în ziua în care Donald Trump a fost învestit preşedintele Americii a fost urmărită cu mare atenţie.

 

Toată lumea a fost curioasă să vadă cum se comportă cele doua doamne, iar momentul în care Michelle şi Barack Obama i-au primit la Casa Albă pe Melania şi Donald Trump a fost unul de care s-a vorbit mult.

 

Melania i-a oferit lui Michelle o cutie Tiffany, iar curiozitatea de a se şti ce conţinea cutia a fost maximă. Nu a scapată neobeservată nici reacţia lui Michelle care a vrut să scape imediat de cadou, pe care i l-a înmânat precipitată soţului său.

Cutia bleu a devenit subiect de glume pe internet, unde lumea s-a întrecut să ghicească ce conţinea. Mesajul „Help me' care ar fi putut fi lansat de Melania a fost cel care a stârnit cele mai multe zâmbete.

 

În realitate, Melania i-a oferit lui Michelle o ramă foto din argint masiv creată de celebra casă americană Tiffany&Co şi evaluată la aproximativ 450 de euro.

Este o tradiţie la Casa Albă ca noul cuplu să ofere un cadou celor care pleacă, însă nu neapărat în public.

 

Este puţin probabil ca în noua locuinţa a soţilor Obama să se regăsească acest obiect decorativ în care Michelle să înrămeze o fotografie personală cu Barack sau cu cele două fete ale lor.

 

Florentina Liutic, Foto: Hepta

 

Citeste si:

Singura zi in care Michelle Obama nu a zambit

Melania Trump – Ea este veriga slava!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter