Cine este bărbatul de la Survivor cu care Otilia Bilionera s-ar căsători: „Are iubită”

Publicat pe

Otilia Bilionera este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta a participat la emisiunea Survivor România, unde a câștigat admirația publicului larg. Din cauza unor probleme de sănătate, ea a fost nevoită să părăsească concursul. Acum, invitată la o emisiune TV, artista a făcut o serie de declarații cu privire la un bărbat din cadrul show-ului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Otilia Bilionera a făcut senzație pe micile ecrane, odată cu participarea la competiția Survivor România. Acolo, ea a reușit să obțină admirația publicului larg și chiar să primească încurajări din partea colegilor de echipă. Din păcate însă, ea a fost nevoită să părăsească concursul, din cauza unor probleme de sănătate. Acum, invitată la o emisiune TV, ea a spus clar cu ce bărbat de la Survivor s-ar căsători!

Cine este bărbatul de la Survivor cu care Otilia Bilionera s-ar căsători: „Are iubită'Cine este bărbatul de la Survivor cu care Otilia Bilionera s-ar căsători: „Are iubită'

Aceasta a fost foarte sinceră și a declarat că nu e atrasă de niciun concurent. Otilia Bilionera a pus ochii pe prezentator!

Citește și: Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab! Motivele separării:„Nu-mi pot schimba credința'

Citește și: Delia, despre abuzurile sexuale trăite în perioada liceului: „Profesorii de muzică le pipăiau efectiv pe sâni

Citește și: Nicole Cherry, răspuns tranșant pentru cei care au criticat-o:M-au enervat foarte tare mesajele

Citește și: Cum a reușit Andreea Mantea să slăbească 10 kilograme, fără dietă:„Dimineața pot să mănânc orice, chiar și slănină cu ceapă!

Cine este bărbatul de la Survivor România cu care Otilia Bilionera s-ar căsători

Invitată la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la ProTV, Otilia Bilionera a recunoscut faptul că nu a pus ochii pe niciun concurent de la show. În schimb, întrebată fiind cu cine s-ar căsători, din cadrul competiției, ea a răspuns extrem de sincer: cu prezentatorul! Daniel Pavel este cel pe care artista l-ar vedea alături de ea, dacă acesta nu ar avea iubită.

Sincer, Daniel Pavel. Dar are iubită și e și frumoasă', a răspuns Otilia.

Tot în rubrica sosurilor picante ale lui Cătălin Măruță, Otilia Bilionera a fost pusă să o caracterizeze pe fosta sa colegă de echipă, Laura Giurcanu. Fără să stea prea mult pe gânduri, tânăra a răspuns:

„Manipulatoare, orgolioasă și nehotărâtă', a spus ea despre Laura Giurcanu.

Otilia Bilionera s-a despărțit de iubitul arab! Motivele separării

Otilia Bilionera s-a pronunțat de-a lungul timpului o persoană extrem de credincioasă. Ea are frică de Dumnezeu, iar într-o relație serioasă, ea visează la întemeierea unei familii creștine. Nu este un secret pentru nimeni că iubitul său arab nu avea aceeași religie cu vedeta, iar din acest motiv, ea a ales să pună punct relației de iubire.

Pentru a întemeia o familie stabilă și unită, cred că cei doi parteneri trebuie să împărtășească aceleași credințe. Eu nu am putut sa trec la islam, pentru că provin dintr-o familie de creștini ortodocși practicanți, unchiul meu fiind preot. Nu-mi pot schimba credința’a declarat ea pentru SpyNews.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter