Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor: „Am știut că nu voi avea…” 

Publicat pe

Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor. Tânăra din tribul Vulturilor a primit cele mai puține voturi din partea publicului. La auzul veștii că va părăsi competiția, Alexandra Duli nu s-a mai putu abține și a izbucnit în lacrimi. Recent, fosta Războinică a dezvăluit care au fost primele lucruri pe care le-a făcut după concurs, dar și de ce crede că ea a fost eliminată de la Survivor România. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor acum câteva ediții de la Survivor România. În pericol de a pleca acasă au fost și Elena Chiriac și Marian Drăgulescu, astfel că au fost trei nume supuse nominalizării. Alexandra Duli a fost cea care a primit vestea din partea gazdei emisiunii, Dan Pavel. Verdictul, spune ea, era de așteptat, însă chiar și așa, tânăra nu a putut să-și stăpânească emoțiile și a izbucnit în plâns. Înainte să plece, ea și-a lua rămas bun atât de la tribul ei, Vulturii, dar și de la Tigrii, foștii Războinici. 

Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor: „Am știut că nu voi avea…' Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor: „Am știut că nu voi avea…' 

În tribul Vulturilor, au rămas cele mai puține persoane, cinci la număr, dintre care Elena Chiriac este singura fată din echipă. Chiar dacă au rămas mai puțini, acest lucru nu le-a stat în calea câștigării celor mai importante probe, inclusiv jocuri de comunicare sau de imunitate. După plecarea lui Duli, i-a urmat drumul și Mari Fica. Săptămâna aceasta, fanii vor vedea cine va pleca acasă dintre Doru Răduț, Marian Drăgulescu și Blaze. 

Citește și:  Alexandra Duli, după ce a fost eliminată de la Survivor:„Îmi va lua ceva timp să mă obișnuiesc cu viața normală'

Citește și: Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor:„Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența'

Citește și: Mirela Vaida, mesaj neașteptat la adresa soțului ei, în direct:„Să-mi mai zici tu mie vreodată, în față, că…'

Citește și: Gabi Bădălău a vândut casa în care a locuit cu Claudia Pătrășcanu și cei doi copii.Ce sumă a primit pe imobil

Motivul pentru care Alexandra Duli a fost eliminată de la Survivor

Într-un interviu pentru Ciao.ro, Alexandra Duli a vorbit deschis despre perioada după eliminarea de la Survivor România. Pentru ea, pierderile au fost cele mai dificile momente, pentru că nu aveau parte de recompensă. Cu timpul, a învățat să le gestioneze și să se gândească la cei dragi de acasă.

Totodată, Alexandra Duli a trecut de la echipa Războinicilor, alias Tigrii, în cea roșie, a Vulturilor, după ce anumite reguli ale concursului s-au schimbat. În prima noapte de după marea schimbare, nu i-a venit să creadă că va fi permanentă. Cu toate astea, s-a gândit că are mai multe avantaje în noua formulă pentru a dovedi că poate să aducă puncte echipei. Imediat după eliminarea, tânăra a povestit care au fost primele lucruri pe care le-a făcut, dar și de ce crede că ea a primit cele mai puține voturi din partea publicului.

„Am sunat-o pe mami, direct pe FaceTime. Am plâns amândouă. Mi-a fost foarte dor de ea. Am mâncat o pepperoni pizza, tiramisu și o bere! A trebuit să îmi fac poftele! (…) Am știut că nu voi avea nicio șansă alături de Marian, campion mondial, și Elena care a mai participat la o emisiune. Era de așteptat ca ei să aibă o audiență mai mare decât a mea', a explicat ea pentru sursa citată.

Sursă foto: arhivă, capturi

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter