Alexandra Duli, după ce a fost eliminată de la Survivor: „Îmi va lua ceva timp să mă obișnuiesc cu viața normală”

Publicat pe

Alexandra Duli, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor România. Alexandra Duli a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România. Cu toate acestea, războinica a părăsit competiția atunci când se aștepta mai puțin. Acum, ea a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit sincer despre întreaga experiență, dar și despre planurile de viitor pe care le are!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Duli s-a făcut remarcată pe parcursul competiției Survivor România atât datorită personalității sale, cât și a modului în care s-a descurcat pe traseu. Aceasta, din păcate, a fost eliminată, însă a rămas cu sufletul alături de foștii săi colegi de echipă. Războinica a oferit un interviu în cadrul căruia a explicat cum a privit întreaga experiență, ce a făcut după finalizarea competiției și cu cine speră să păstreze legătura.

Alexandra Duli, după ce a fost eliminată de la Survivor: „Îmi va lua ceva timp să mă obișnuiesc cu viața normală'Alexandra Duli, după ce a fost eliminată de la Survivor: „Îmi va lua ceva timp să mă obișnuiesc cu viața normală'

Aceasta a subliniat faptul că îi este destul de greu să se întoarcă la viața sa normală. Iată declarațiile acesteia!

Citește și: Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor:„Ne-am găsit unul lângă altul și…’

Citește și: Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa?În ce ipostaze au fost surprinși

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ștefan Bănică și tatăl lui, când el a debutat în actorie:„De atunci a fost interesat de absolut tot ce făceam’/ EXCLUSIV

Citește și: Cu ce se ocupă Dana Războiu, după ce a divorțat și 

Alexandra Duli, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor România

Alexandra Duli a vorbit deschis despre primele lucruri pe care le-a făcut după ce s-a întors în România. Se pare că războinica a decis să mănânce pizza cu peperoni, bere și tiramisu.

„Am mers la restaurant de la hotel şi am comandant pepperoni pizza, o bere şi tiramisu', a spus ea pentru Click.

Cu toate că a petrecut câteva săptămâni bune în Republica Dominicană, Alexandra susține că nu a slăbit decât două kilograme. Mai mult decât atât, ea este convinsă că întreaga experiență o va ajuta să renunțe la mâncarea de tip fast-food.

„Am slăbit 2 kilograme. Acum este uşor să încep un stil de viaţă alimentar mai sănătos faţă de cum eram. Mâncam numai junk food', a continuat ea pentru sursa citată.

Tot în privința mâncării, ea a explicat faptul că și-a dorit enorm să își satisfacă trei mari pofte culinare.

„Am avut o poftă mare de ciocolată, am mâncat o plasă întreagă de biscuiţi şi turtă cu îngheţată de ciocolată', a mai spus ea pentru sursa menționată.

„O să îmi ia ceva timp să mă obișnuiesc cu viața normală'

Unul dintre cele mai mari șocuri primite de Alexandra Duli a fost cel al timpului. Dacă atunci când a plecat la Survivor România, întreg globul era în pandemie, când s-a întors a observat că există un război între Rusia și Ucraina.

„Nu îmi vine să cred cât de mult s-au schimbat lucrurile, cumva este ciudat, zici că am fost într-o maşină a timpului. Deocamdată, tot deconectată mă simt şi o să îmi ia ceva timp să mă obişnuiesc cu viaţa normală', a mai adăugat ea.

Cu cine ar vrea Alexandra Duli să păstreze legătura

Ea a fost întrebată dacă va păstra legătura cu foștii săi colegi de la Survivor România. În acest context, ea a explicat că speră să rămână apropiată de patru membri ai competiției.

„O să vedem cu cine s-a strâns o relaţie adevărată, dar sper să păstrez legătura cu unii dintre ei: Elena, Oana, Blaze, Delea', a răspuns ea pentru aceeași sursă.

În ceea ce privește planurile de viitor, Alexandra nu are niciun proiect stabilit, însă și-a propus să se ocupe din ce în ce mai mult de social media.

„Încă nu am planuri concrete, dar o să fiu mai activă pe social media. Îmi doresc să fac content online', a mai spus ea pentru sursa menționată.

Sursă foto: Arhivă VIVA!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter