Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor: „Ne-am găsit unul lângă altul și...”

Publicat pe

Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor. Cu fiecare nouă ediție Survivor România 2022, noi lucruri ies la iveală. De curând, Alexandra Duli și Alex Delea au fost surprinși în tandrețuri în Republica Dominicană. Ipostazele cu cei doi Războinici au stârnit un val de reacții în rândul telespectatorilor, mai ales în urma declarațiilor făcute de blondină. Iată ce a spus la testimoniale!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor. Survivor România continuă să fie unul dintre cele mai urmărite show-uri din România. În fiecare seară de duminică, luni și marți, mii de telespectatori privesc emisiunea de la PRO TV cu sufletul la gură, susținându-și preferații în lupta pentru marele premiu. În cea mai recentă ediție, fanii Survivor au observat unele apropieri „suspecte' între doi Războnici: Alexandra Duli și Alex Delea.

Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor: „Ne-am găsit unul lângă altul și...'Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor: „Ne-am găsit unul lângă altul și...'

În cea mai recentă ediție Survivor, Alexandra Duli și Alex Delea au fost protagoniștii unor ipostaze controversate. Mulți dintre telespectatori și internauți s-au întrebat dacă nu cumva ar putea fi vorba despre o nouă idilă. Zvonurile au început să apară după ce Războinicii au fost văzuți în tandrețuri.

Citește și: Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, atac dur către Ana Dobrovie, la Survivor:„Dă o energie foarte nașpa, are niște ieșiri'

Citește și: Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Emil Rengle, după eliminarea de la Survivor:„E un îmbârligator, un minicinos'

Citește și: Călin Geambașu, scandal uriaș cu Doina Spătaru, mama Mălinei Olinescu:„Nu înțeleg de ce nu o omagiază'

Citește și: Ovidiu Lipan Țăndărică, amintiri tulburătoare la 69 de ani:„Ai mei nu mai aveau nici cruci la morminte!'

Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor

După ce Alexandra Duli și Alex Delea au fost surprinși dormind împreună, fanii Survivor au început să se întrebe dacă nu ar putea fi vorba despre un început de relație între ei. Blondina din echipa albastră le-a dat și mai mult de bănuit internauților, după ce a făcut câteva declarații controversate despre ea și coechipierul său.

La testimoniale, Alexandra Duli de la Survivor a dat de înțeles că în ultimele nopți s-a odihnit mai bine, după ce a găsit o „pernă' mai confortabilă decât rucsacul. Blondina i-a adus în discuție pe coechipierii săi Elena și Alex. Despre el, Războinica a mărturisit că s-au găsit unul pe altul și că dorm împreună „destul de bine'.

„Ultimele nopţi… mi-am găsit şi eu o pernă mai comodă decât rucsacul. Nu… îl am pe Alex lângă mine şi o am şi pe Elena să nu uităm… Dar… Nu ştiu… Eu cu Alex ne-am găsit unul lângă altul şi dormim destul de bine', a declarat Alexandra Duli la Survivor.

Cine este Alexandra Duli de la Survivor România 2022

Alexandra Duli face parte din echipa Războinicilor, la Survivor România 2022. Tânăra nu este străină de lumina reflectoarelor. În urmă cu câteva luni, ea a participat la o altă emisiune, de la Antena 1. Este vorba despre show-ul Burlacul. Deși nu a reușit să-i cucerească inima lui Andi Constantin, cei doi au rămas prieteni.

Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2022 se luptă cot la cot pentru marele premiu. Acesta e în valoare de 100.000 de euro. Înainte ca show-ul să debuteze la PRO TV, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, spunea că simte că s-a născut pentru Survivor.

„Cred că toate experiențele vieții mele profesionale și personale m-au condus către Survivor. (…) Spunea Mark Twain o chestie interesantă: Două momente sunt importante în viața noastră: ăla în care te naști și ăla în care realizezi de ce te-ai născut.

Eu cred că m-am născut pentru Survivor, m-am născut să aduc emoția asta, să fiu brokerul emoțiilor pentru publicul de acasă și pentru concurenții de acolo. Cred că reușesc să mă pun în pielea lor atât de mult încât să pot să transmit emoția, adrenalina, nebunia… Cred că mă reprezintă! Am un match de 90%’, a declarat prezentatorul pentru PRO TV Plus.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter