Cu ce se ocupă Dana Războiu, după ce a divorțat și a renunțat la televiziune definitiv: „Am trimis 3 echipe în Statele Unite”

Publicat pe

Cu ce se ocupă Dana Războiu, după ce a divorțat și a renunțat la televiziune definitiv. Fosta prezentatoare de știri este mamă și are doi băieți din fostele sale căsnicii. În plan profesional, vedeta s-a reprofilat, iar de câțiva ani, Dana Războiu își dedică timpul copiilor, lansând cel mai mare proiect de robotică din țară. 

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dana Războiu va împlini anul acesta 46 de ani și se poate considera un om împlinit, mai ales că-i place ceea ce face. Vedeta a lucrat în televiziune 17 ani, dar a renunțat definitiv, apoi a divorțat de cel de-al doilea soț, iar de câțiva ani „lucrează' pentru copii. 

Cu ce se ocupă Dana Războiu, după ce a divorțat și a renunțat la televiziune definitiv: „Am trimis 3 echipe în Statele Unite'Cu ce se ocupă Dana Războiu, după ce a divorțat și a renunțat la televiziune definitiv: „Am trimis 3 echipe în Statele Unite'

Fosta prezentatoare s-a ocupat, de-a lungul carierei, de cele mai importante știri de seară. Totodată, a lucrat la emisiuni de divertisment, unde și-a încântat publicul de fiecare dată. În plan personal, vedeta a fost căsătorită de două ori și are doi băieți din fostele ei căsnicii, pe Marc și pe Victor. 

Citește și: Fiul știristei Dana Războiu a câștigat procesul cu tatăl lui, fostul ministru al Sănătății.Ce pensie alimentară va primi

Citește și: Cum arată Dana Războiu în costum de baie, la 45 de ani:„Am zece kilograme în plus'

Citește și: CRBL, despre colegii de la Survivor:”Nu vreau să dau nume, dar…” / Ce spune despre Laura Giurcanu

Citește și: Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu, în pragul nunții:”Am suferit când…”

Cu ce se ocupă Dana Războiu acum

Dana Războiu a devenit o adevărată femeie de afaceri. Fosta știristă își dedică timpul Asociației „Nație prin educație', pe care a fondat-o și prin intermediul căreia implementează, în prezent, cel mai mare program de robotică din România. Încă de acum șase ani, Dana Războiu își dedică aproape tot timpul copiilor. Femeia de afaceri a povestit, într-un interviu pentru EGO.ro, că nu trăiește într-o casă prea tehnologizată, așa cum se așteaptă toată lumea, ci dimpotrivă, este un om obișnuit. 

Dana Războiu s-a apucat de invenții odată cu Victor, fiul ei cel mare, care de la nouă ani îi desfăcea toate aparatele electrice din casă și construia altele. Între timp, fosta vedetă de televiziune a transformat pasiunea fiului ei într-un adevărat „sport' național, încurajând și sprijinind alți copii să-și continue hobby-ul. 

„Facem competiția de șase ani. Acum am avut naționala la Sala Polivalentă din București și am 3.000 de copii în toată țara, mentori și voluntari. E competiție foarte mare de fapt. Am trimis trei echipe în Statele Unite.

Ele sunt acum la Houston, unde e finala mondială de robotică și vedem ce rezultate fac acolo. Oricum competiția e foarte grea. Să te bați cu firme mari care sponsorizează echipele americane: firme ca Boeing sau NASA, sau alte nume uriașe în tehnologie, e foarte greu', a declarat Dana Războiu. 

Fiul ei cel mare, Victor, a ales să studieze în Marea Britanie

Băiatul cel mare al fostei știriste termină liceul în Marea Britanie și, cum spune mama lui, e mai mult plecat. Însă, dacă ar fi acasă, el i-ar fi tehnologizat locuința: „mi-a pus o priză inteligentă care aprinde lumina din telefon. I-am zis inițial că nu îmi trebuie așa ceva, că am întrerupător. Vreau să spun că acum mi-aș pune această aplicație în toate prizele. E util', a mai continuat ea pentru sursa citată. 

Dana Războiu a trecut prin două mariaje 

Dana Războiu are doi băieți adolescenți din fostele sale căsnicii. Vedeta a fost căsătorită cu fostul ministru al Sănătății, Ovidiu Brânzan, de care a divorțat în urma unui incident de violență domestică. În vara lui 2005, fosta știristă își denunța primul soț la poliție, după ce a fost agresată fizic. Din primul mariaj, vedeta îl are pe Victor, care acum se află în Marea Britanie. După 12 ani de căsnicie, Dana Războiu a divorțat de cel de-al doilea soț, omul de afaceri Bogdan Enoiu, cu care are un fiu, pe Marc.

Sursă foto: arhivă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter