Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa? În ce ipostaze au fost surprinși

Publicat pe

Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa? În cea mai recentă ediție Survivor, Războinicii și-au luat „la revedere' de la coechipiera lor Ana Dobrovie. Înainte de a fi eliminată, ea a aruncat însă „bomba'. Blondina susține că Alexandra Duli ar fi prinsă într-un triunghi amoros cu doi dintre colegii săi, Alex Delea și Ionuț Popa. Iată în ce ipostaze au fost surprinși!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa? Survivor România continuă să fie una dintre cele mai urmărite emisiuni de la PRO TV. După ce au apărut diferite speculații potrivit cărora între Laura Giurcanu și TJ Miles ar fi ceva mai mult decât o relație de prietenie, acum, alți concurenți sunt în centrul atenției. Ana Dobrovie susține că Alexandra Duli, Alex Delea și Ionuț Popa ar forma un triunghi amoros.

Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa? În ce ipostaze au fost surprinșiAlexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa? În ce ipostaze au fost surprinși

Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa? Ana Dobrovie a fost eliminată de la Survivor România 2022. Cu scurt timp înainte de a părăsi competiția, ea a făcut o serie de declarații controversate. Dansatoare a spus că Alexandra Duli și alți doi coechipieri ar fi prinși într-un triunghi amoros. E vorba despre Alex Delea și Ionuț Popa.

Citește și: Alexandra Duli și Alex Delea, în tandrețuri la Survivor:„Ne-am găsit unul lângă altul și…'

Citește și: Angela Forero a fost eliminată de la Survivor:”Aș fi vrut să lupt…”

Citește și: Doinița Oancea, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre copil:„Aș fi putut să am și eu un prichindel lângă mine…'

Citește și: Cum arată mormântul lui Florian Pittiș, la 15 ani de la moartea sa.Nu a fost uitat de apropiați

Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa?

Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa? Așadar, Ana Dobrovie crede că Alexandra Duli de la Survivor ar avea sentimente pentru ambii Războinici. Dansatoarea a dat startul speculațiilor după ce Alexandra Duli și Alex Delea au dormit împreună, îmbrățișați. În apărarea lui, bărbatul a spus că și-ar fi petrecut noaptea astfel, lipiți unul de altul, din cauza frigului.

Alex Delea a reacționat în urma declarațiilor făcute de Ana Dobrovie la Survivor. Barmanul în vârstă de 25 de ani susține că el și Alexandra Duli au dormit îmbrățișați doar pentru a face față frigului în timpul nopții. În plus, a spus că Ana Dobrovie l-ar fi adus în discuție și pe Ionuț Popa doar după ce Alexandra l-ar fi urmat pe plajă.

„Nu știu cum a început povestea asta. Prima oară că lui Duli i-ar plăcea de mine. Am mai și dormit noi o dată, în noaptea aia, afară. Dar dormisem că eu eram rupt de somn, m-am pus să dorm afară și era și ea. I-am zis hai, vino aici și ne-am ținut în brațe, că e frig noaptea.

După aceea, au apărut niște glume cu Ionuț. Hi hi, ha ha, că s-a dus o dată pe plajă Ionuț și s-a dus și Alexandra. Evident, poate să se ducă oricine pe plajă.

După aceea, a fost nevoie de o scânteie aruncată în fân de Ana, că tu vrei să stai cu Delea, dar, de fapt, ție îți place de Ionuț. De atunci a început să înflorească toate chestiile astea', a spus Alex Delea la Survivor.

Ionuț Popa, despre Alexandra Duli de la Survivor

Alexandra Duli de la Survivor, triunghi amoros cu Alex Delea și Ionuț Popa? De asemenea, și Ionuț Popa a reacționat după ce Ana Dobrovie a spus că între el și Alexandra Duli ar fi ceva mai mult. În schimb, dansatoarea și-a susținut părerea, spunând că aceștia nu ar recunoaște doar pentru că nu ar fi niște oameni asumați.

„Ana: Nimeni nu și-a asumat ce am spus eu, că voi doi aveți ceva împreună. Se vede o chimie între două persoane. Nu cred chimie din partea ta, ci manipulare din partea ei.

Ionuț: Adică ea mă manipulează pe mine?

Ana: Nu, tu pe ea și ei îi place de tine.

Alexandra: De ce vă pasă ce simt eu? Asta voiam să întreb', așa a arătat dialogul dintre Ana Dobrovie, Alexandra Duli și Ionuț Popa la Survivor.

Deși Ionuț Popa a negat vehement cele spuse de Ana Dobrovie, mărturisind că el și Alexandra Duli nu formează un cuplu, cea din urmă a ales să nu comenteze zvonurile. Asta ar fi lăsat loc de interpretări în rânul fanilor emisiunii Survivor.

Ana Dobrovie a fost eliminată de la Survivor

Ana Dobrovie a fost eliminată de la Survivor România 2022 în ediția de marți seara, 8 februarie. La aflarea verdictului, blondina le-a transmis un mesaj colegilor ei, cu ochii în lacrimi. A spus că regretă cuvintele pe care le-a folosit și că speră să rămână în relații bune cu toți.

„Știu că am gura mare, mi se spune de fiecare dată. Îmi pare rău de cuvintele pe care le folosesc. Sper să învăț cât mai repede posibil să schimb asta.

Vreau să rămân în relații cu toți concurenții, chiar dacă aici ne-am certat. Afară cred că o să fie diferit […] Îmi pare rău că plec atât de devreme’, a spus Ana Dobrovie la Survivor.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter