Beatrice Olaru este câştigătoarea Exatlon sezonul al doilea. Primele declaraţii ale învingătoarei

Publicat pe

Beatrice Olaru este marea câştigătoare a concursului Exatlon ediţia a doua. Sportiva s-a bucurat de marele premiu pentru care a luptat multe săptămâni!

Războinica Beatrice Olaru, fostă handbalistă de performanţă, a reuşit să se impună în finala „Exatlon şi a câştigat marele premiu de 100.000 de euro, devenind prima femei câştigătoare a reality show-ului de la Kanal D.

Ea a luptat contra „războinicului Alin Andronic în ultimul act, însă acesta a decis să abandoneze din cauza accidentărilor. Scorul era de 2 la 2 pe traseul ales de Beatrice şi de 1 la 0 pentru ea, moment în care Alin Andronic a luat decizia surprinzătoare, scrie adevărul.ro.

„E gata, Betty! Hai că abandonez! Nu are sens! Îmi rup picioarele pe aici! Îmi rup picioarele degeaba! Nu are sens! Înţelege că nu are sens! Jocul a luat sfârşit, a spus Alin Andronic.

Cei doi au ajuns în finala sezonului 2 Exatlon după ce i-au învins în finalele mici pe alţi doi „războinici, Corina Petruţ şi Iulian Pitea. Spre deosebire de primul sezon, când câştigătorul Exatlon a fost desemnat pe baza voturilor telespectatorilor, de această dată s-a ţinut cont doar de abilităţile sportive.

Câţi bani a câştigat Beatrice Olaru la Exatlon

Câştigătoarea Exatlon a mărturisit că scopul ei în competiţie a fost să demonstreze că femeile sunt incredibil de puternice, însă nu a crezut niciodată că va ajunge atât de departe:

„Simt că îmi trăiesc visul cu ochii deschişi. E un lucru la care nu am îndrăznit să visez atunci când am venit la Exatlon. Am plecat de acasă cu gândul de a demonstra că o femeie are o putere nemărginită şi am făcut în sensul ăsta tot ce mi-a stat în puteri. Îmi aduc aminte că prima mea ediţie a fost… un coşmar. Da, a fost un coşmar. Când îmi aduc aminte ce s-a întâmplat, îmi aduc aminte că am adus puncte echipei mele târându-mă pe marginea bazinelor pentru că îmi era foarte frică de apă. Nu am îndrăznit să visez la momentul ăsta, însă ştiu că am muncit foarte mult şi mi-am dorit să evoluez şi să depăşesc momentele alea.

Am fost atât de recunoscătoare pentru şansa de a fi aici, la Exatlon, încât nu am avut cum să nu muncesc şi să nu fructific. Asta am făcut în fiecare zi! Nu am visat la trofeu! Dar mi-am dorit tot timpul ca a doua zi când vin pe traseu să fiu din ce în ce mai bună.

Am muncit în fiecare zi şi aşa cred că s-a construit această evoluţie a mea. Ceea ce vreau să subliniez foarte mult este faptul că noi, femeile care am fost la Exatlon, am alergat pe aceleaşi trasee, am tras de aceleaşi greutăţi, am dormit pe aceeaşi podea, am îndurat acelaşi frig, aceeaşi foame şi vreau să le felicit pe toate fetele care au trecut prin această competiţie.

Marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, precum şi trofeul „Exatlon 2' au ajuns în cele din urmă în mâinile lui Beatrice Olaru. Doar că din acești bani i se va lua impozitul. 'Din premiul în valoare de 100.000 euro, Organizatorul va deduce impozitul legal datorat', este anunțul celor de la Kanal D. Astfel, după impozitul de 16 %, Beatrice va rămâne cu 84.000 de euro.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter