Bebeto, fiul Prodancăi și al lui Reghe, audiat pentru programul de vizitare: "Mama mi-a zis să nu mint"

Publicat pe

Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a fost audiat, pe 2 iunie, la Judecătoria Buftea, în vederea stabilirii programului de vizitare. Iată ce a spus fiul celor doi la ieșirea din sala de judecată!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ieri, 2 iunie, Bebeto, fiul Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf, a fost audiat la Judecătoria Buftea pentru stabilirea programului de vizitare. Deoarece mama lui este în Abu Dhabi, adolescentul a fost însoțit la judecătorie doar de Sarah, sora lui, și de avocatul familiei.

Bebeto, fiul Prodancăi și al lui Reghe, audiat pentru programul de vizitare: "Mama mi-a zis să nu mint"Bebeto, fiul Prodancăi și al lui Reghe, audiat pentru programul de vizitare: "Mama mi-a zis să nu mint"

Bebeto, fiul Prodancăi și al lui Reghe, audiat pentru programul de vizitare

Pe 2 iunie, Laurențiu Reghecampf junior a fost audiat la Judecătoria Buftea, urmând ca, ulterior, să se judece și Ordonanța Preşedinţială introdusă de Laurențiu Reghecampf, pentru stabilirea programului de vizită a minorului. Bebeto a venit la judecătorie însoțit doar de sora lui Sarah și de avocatul familiei, mama lui neputând fi prezentă.

„A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint', a declarat Bebeto pentru „Exclusiv VIP', emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, la scurt timp după ce a fost audiat.

Citește și: Anamaria Prodan, acuzată că ar fi vrut să-i asigure lui Bebeto un loc în Naționala României pentru juniori: „Eu am niște îndatoriri față de copiii mei'

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, război pentru Bebeto: „Este mascarada pe care o face să ascundă mizeriile „

Citește și: Iulia Albu a purtat un colier de 40.000 de euro la petrecerea VIVA! 2022. Cum arată spectaculoasa bijuterie

Citește și: Vedete pe covorul roșu, la petrecerea VIVA! 2022.Ce ținute au purtat vedetele

De asemenea, Laurențiu Reghecampf Jr. a dezvăluit și că nu a mai luat legătura cu tatăl lui.

„Nu am mai vorbit cu tatăl meu, nu a încercat să mă contacteze', a mai dezvăluit Bebeto.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în proces de divorț, după o căsnicie de 15 ani. Ei au împreună un singur copil, pe Laurențiu Reghecampf Jr.

Anamaria Prodan: „Este păcatul lui, își târăște copilul în așa ceva'

Laurențiu Reghecampf a introdus o Ordonanță Președențială prin care solicita custodia comună, dar și dreptul ca fiul său, Bebeto, să-l poată vizita la Craiova ori de câte ori vrea el. Deși se afla în Emirate la momentul audierii fiului ei, Anamaria Prodan a avut o reacție dură la adresa fostului ei soț.

Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit! Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, căci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie! Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie', a declarat Anamaria Prodan pentru Click! 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter