Beyonce - Vacanţă de vis împreună cu familia

Publicat pe

Pentru câteva zile, Beyonce şi-a întrerupt turneul pentru a se relaxa alături de familia sa într-o vacanţă de vis în Hawaii.

 

Beyonce, Jay-Z şi fiica lor, Blue Ivy, au petrecut câteva zile într-un decor paradisiac, de unde cântăreaţa a dezvăluit mai multe cadre.

 

A fost ocazia perfectă pentru artistă sa dovedească faptul că relaţia sa cu Jay-Z merge perfect, după ce în luna aprilie lansarea albumului „Lemonade' a generat numeroase speculaţii legate de destrămarea unuia dintre cele mai puternice cupluri din showbiz.

 

Beyonce pare acum extrem de liniştită şi foarte îndrăgostită de soţul său, iar despărţirea de care s-a tot vorbit seamănă mai mult cu o strategie de marketing pentru impulsionarea vânzărilor albumului „Lemonade'.

 

Beyonce şi-a petrecut vacanţa îmbrăcată în ţinute lejere pe care le-a accesorizat cu coroniţe cu flori, a dansat pe nisip, în timp ce Jay-Z a publicat o fotografie în care cei doi se sărută.

 

Foto: Facebook

 

Beyonce - Vacanţă de vis împreună cu familiaBeyonce - Vacanţă de vis împreună cu familia

 

  

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter