Jennifer Garner – Periculos de aproape de un fost iubit

Publicat pe

Povestea divorţului dintre Jennifer Garner şi Ben Affleck pare să nu se mai termine. Cei doi şi-au anunţat despărţirea în vara anului trecut, iar de atunci fanii lor au primit numeroase semnale că relaţia ar putea fi salvată.

 

Acum lucrurile se complică din nou o dată cu reintrarea în scenă a lui Michael Vartan, un francez simpatic în vârstă de 47 de ani, divorţat şi el recent, cu care actriţa în vârstă de 43 de ani a fost împreună înainte de a se căsători cu Ben Affleck.

 

Cei doi au format un cuplu în 2004 dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „Alias', iar acum ar fi reluat legătura spre disperarea lui Ben Affleck care nu vede cu ochi buni această poveste.

 

„Ben crede ca există ceva între Jennifer şi Michael, însă nu ştie dacă ea doar se joaca sau există cu adevarat sentimente între ei. Se pare că Jennifer este foarte atentă cu telefonul şi calculatorul, iar asta ar putea însemna că are ceva de ascuns', a declarat o sursă pentru Radar Online.

 

Foto: Hepta, Northfoto

 

Jennifer Garner – Periculos de aproape de un fost iubitJennifer Garner – Periculos de aproape de un fost iubit
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter