Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația traumatizantă cu Alex Bodi: "Am fost în niște situații în care m-am compromis"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a vorbit pentru prima oară pe larg despre relația cu Alex Bodi și nu s-a ferit să mărturisească traumele pe care i le-a provocat iubitul ei, traume pe care, până acum, s-a ferit să le scoată la lumină.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație de iubire tumultuoasă, presărată cu împăcări și despărțiri, o căsătorie și un divorț… urmat de o reînnodare surprinzătoare a relației.

Știam că este ca un cerc vicios

Deși presa a scos la iveală în repetate rânduri dovezi despre temperamentul vulcanic al omului de afaceri, Bianca a refuzat să recunoască adevărul, ba chiar l-a mascat, insistând căîn relația lor nu este nimic în neregulă. Iată însă că blondina și-a surprins fanii din social media cu niște mărturisiri neașteptate…

Într-adevăr sunt foarte multe lucruri pe care eu le-am aflat despre mine în toți acești doi ani! Eu, de exemplu, n-am știut despre mine că pot să tolerez anumite situații. Eu nu am știut despre mine că pot fi manipulată ușor. Eu nu am știut despre mine că am teamă de anumite contexte sau de anumite situații. Eu știu despre mine că am putut! Eu știu despre mine că am putut să mă compromit în anumite situații, cu toate că, știind adevărul, știam ce va urma. Știam că este ca un cerc vicios și știam că voi ajunge tot în același punct dacă iert.

Drept dovadă, am ajuns în același punct în care, ca să mă simt eu eliberată, trebuie să vă spun adevărul. Pentru că doar adevărul te eliberează și, da, adevărul se află tot timpul', și-a început Bianca mărturisile, lăsând să se înțeleagă că între ea și Alex Bodi chiar nu mai e loc de împăcare.

Citește și: Simona Halep are COVID-19. Antrenorul ei, despre infectarea sportivei: „Am fost destul de surprins! Tot timpul a respectat măsurile”

„Sunt un om foarte impulsiv”

Bianca Drăgușanu și-a continuat seria mărturisirilor, recunoscând că și ea are un temperament vulcanic, temperament care a făcut-o să nu treacă prea ușor peste faptul că s-a simțit înșelată.

Știți ce mi se pare mie cel mai amuzant la mine? Că sunt un om foarte impulsiv așa… și ce e în gușă, e și-n căpușă. Adică, eu, gen, dacă acum gândesc ceva și simt să zic ceva, eu o să zic, frate! În anumite contexte, mie mi se pare că sunt foarte amuzantă așa… Și mie-mi vine să râd de ce zic eu, știi? Iar în momentul de față, eu consider că nu mai am nimic de pierdut și atunci vreau să vă spun vouă adevărul. Bănuiți care e adevărul? Bănuiți așa?

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația traumatizantă cu Alex Bodi: "Am fost în niște situații în care m-am compromis"Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația traumatizantă cu Alex Bodi: "Am fost în niște situații în care m-am compromis"

Aveți idee în ce context am putut fi mințită din nou și păcălită din nou de două persoane penibile? Dacă vă spun de la început, vă ia telefonul razna! Dacă vă spun povestea de la început, o să spuneți: «Vai, cât comică ești!», v-o ia telefonul razna! Serios', a spus Bianca.

„Nu îmi lipsește nimic ca să fiu fericită”

Bianca a continuat seria dezvăluirilor de pe Instagram într-o altă filmare, promițându-le fanilor ei că acesta este doar începutul. blondina nu s-a ferit să mărturisească faptul că a făcut, în cunoștință de cauză, o mulțime de compromisuri umilitoare în relația ei cu alex Bodi, compromisuri care, după câte susține, au luat sfârșit aici.

Am fost întrebată de foarte multe ori: «Dar ce îți lipsește ție, de te compromiți în situații în care ai de suferit sau imaginea îți este terfelită? Sau îți pierzi încrederea în sine?» Pentru că na, știți, există situații în care ne compromitem cu toții și care ne dăunează stilului de viață. Nu te mai poți concentra, nu mai poți să-ți faci activitățile zilnice, că poate ai niște… Ca lucrurile s-o ia razna… de ce ierți? De ce te pui în contexte în care tu știi adevărul, dar te faci că nu îl vezi? De ce? (…).  Am fost în niște situații în care m-am compromis… Eu cred că nu îmi lipsește nimic ca să fiu fericită, pentru că fericirea depinde de noi, de noi înșine, nu de altcineva.

Și ca o concluzie a tuturor Insta Story-urilor, pe care eu le-am făcut astăzi, adică înșiruirea aceasta de Insta Story-uri, pot să vă spun atât: sunt o persoană foarte fericită, sunt un om foarte norocos, pentru că mă pot bucura de atâtea lucruri pe care mi Le-a dăruit Dumnezeu: de la copil, la casă, la masă, la afacere. Sunt binecuvântată că eu fac tot ceea ce îmi place mie. Sunt binecuvântată, pentru că eu sunt un om sănătos. Sunt binecuvântată, pentru că îmi asum alegerile și sunt binecuvântată, pentru că eu pot să fiu fericită în orice context.

Deci, acești doi ani din viața mea m-au învățat foarte multe lucruri despre mine, m-au învățat că pot să îmi depășesc condiția. Și, în situația în care eu pot să îmi permit absolut orice, să pot să fiu fericită și mă pot face fericită, mai ales din punct de vedere financiar. Pentru că asta n-a fost niciodată vreo problemă la mine, pentru că, da, eu muncesc pentru tot ce am. Consider că, da, sunt fericită. Consider că, da, fericirea depinde doar de mine. Și consider că mi-am luat o învățătură de minte, să spunem așa… într-un anumit context în care nu aș vrea să mă mai pun niciodată. Concluzie: sunt foarte fericită! Sunt foarte asumată!', a conchis Bianca Drăgușanu.

Citește și: Mirela Vaida a fost taxată dur, dar a făcut față cu brio valului de ură: „Mă ridic deasupra criticilor și spun că Vulpița şi Viorel au fost un fenomen”/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter