Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt la un pas de a se împăca. Vedeta l-a iertat după ce a lăsat-o pentru fosta soție

Publicat pe

Se pare că lucrurile între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi încep să funcționeze din nou, după doar câteva săptămâni de la despărțire. Vedeta l-a iertat, după ce acesta a părăsit-o pentru fosta lui soție. Acum, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par a fi la un pas de împăcare.

Chiar înainte de Revelion, între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a existat un scandal monstru într-un restaurant din Poiana Brașov, moment în care relația lor a luat sfârșit. Cei doi nu și-au mai vorbit, iar fiecare și-a văzut de treaba lui. La doar câteva zile, după ce a avut loc această ceartă, afaceristul s-a împăcat cu fosta soție și și-a petrecut Revelionul alături de ea, în timp ce Bianca Drăgușanu s-a distrat alături de prietenele ei.

În momentul în care, Alex Bodi a postat prima fotografie cu fosta soție pe rețelele de socializare, Bianca Drăgușanu s-a enervat la culme și l-a blocat pe Instagram. Acum, la câteva săptămâni de la întâmplările relatate mai sus, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt la un pas de a se împăca, iar focoasa blondină pare că l-a iertat pe fostul iubit. Vedeta a trecut peste umilința publică pe care Alex Bodi i-a adus-o și a revenit la sentimente mai bune pentru bărbatul care a reușit să o facă fericită o perioadă.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au început să se urmărească din nou pe rețelele de socializare, iar acum își dau și like-uri la fotografii. Mai mult, afaceristul a șters toate imaginile cu fosta soție, iar acum mai mult ca sigur încearcă să o facă pe vedetă să-l ierte și să se întoarcă la el. Acum rămâne de văzut dacă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se vor împăca sau cei doi vor rămâne doar prieteni.

Alex Bodi, cadou de mii de euro pentru Bianca Drăgușanu

Crăciunul acesta a fost diferit pentru Bianca Drăgușanu. Anul trecut era alături de Victor Slav și de fetița lor. Iată că acum, vedeta a petrecut sărbătorile într-o altă formulă, căci s-a despărțit de tatăl Sofiei.

Ea trăiește în prezent o poveste de iubire alături de Alex Bodi. De la el ar fi primit un cadou impresionant.

Alex Bodi i-a dăruit un ceas scump, ce valorează cât jumătate dintr-un apartament. Alex Bodi a scos din buzunar suma de 24.000 de euro pentru ceasul Hublot pe care Bianca Drăgușanu îl poartă cu drag.

Citește și: Lovitură pentru Alex Bodi! Bianca Drăguşanu s-ar fi cuplat cu şeful fostului ei iubit

Citește și: Lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu. Alex Bodi s-a întors la fosta soție: 'Dragostea adevărată nu moare niciodată'

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter