Lovitură pentru Alex Bodi! Bianca Drăguşanu s-ar fi cuplat cu şeful fostului ei iubit

Publicat pe

Bianca Drăguşanu s-ar fi cuplat cu şeful fostului ei iubit, Josip Heit. Alex Bodi şi acesta se înţeleg foarte bine, au o relaţie de prietenie. Iată unde a făcut Bianca cunoştinţă cu influentul bărbat!

Încă o relație eșuată pentru Bianca Drăgușanu. După ce vedeta și Victor Slav și-au spus adio, fosta prezentatoare TV a avut parte de încă o relație care nu a mers. Imediat ce s-a despărțit de Victor Slav, Bianca Drăgușanu s-a aruncat în brațele lui Tristan Tate, care s-a dovedit a fi un bărbat dornic să se afirme și să se folosească de numele vedetei.

După ce și-a dat seama cum stau lucrurile cu tânărul american, Bianca Drăgușanu l-a întâlnit pe Alex Bodi, un bărbat plin de bani, care părea că o face fericită din toate punctele de vedere. Însă, nici de data aceasta nu a fost cu noroc, pentru că Alex Bodi a lăsat-o pe Bianca Drăgușanu cu ochii în soare și s-a întors la fosta soție.

Iată că Bianca Drăguşanu nu s-a lăsat şi s-ar fi cuplat cu şeful fostului ei iubit. Conform Spynews,  Josip Heit este un croat putred de bogat care are multe afaceri. Alex Bodi şi Josip Heit nu se înţeleg bine doar în plan profesional, ci sunt şi foarte buni prieteni.

Josip şi Bianca Drăguşanu s-ar fi cunoscut în timpul vacanţei petrecute cu Alex Bodi în Dubai. Mulţi imediat au început să îşi pună întrebări: „S-a cuplat Bianca cu Josip?”, a fost întrebarea prietenei lui Alex Bodi pe care a adresat-o chiar în mediul online, în văzul tuturor.  Bianca Drăguşanu nu s-a afişat momentan cu un nou iubit şi nu a făcut nicio declaraţie despre Josip.

Alex Bodi s-a întors la fosta soție

La doar o zi, după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, afaceristul a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu el și fosta lui soție, cu care are și o fetiță. O lovitură mai grea nici că putea să primească Bianca Drăgușanu. După ce fostul ei iubit a făcut acest gest, vedeta a șters toate pozele cu el și l-a blocat pe rețelele de socializare.

‘Dragostea adevărată nu moare niciodată’, a scris Alex Bodi la fotografia cu el și Iulia, fosta lui soție. Bianca Drăgușanu a primit această veste ca un șoc, iar de atunci îl etichetează și pe Victor Slav în unele postări de pe social media.

Foto: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter