Lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu. Alex Bodi s-a întors la fosta soție: ”Dragostea adevărată nu moare niciodată”

Publicat pe

Despărțire cu scântei în showbizul românesc. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, după ce au avut o ceartă într-un restaurant din Poiana Brașov. La doar o zi după ce a avut loc separarea, Alex Bodi s-a întors în brațele fostei soții și a făcut totul public.

Încă o relație eșuată pentru Bianca Drăgușanu. După ce vedeta și Victor Slav și-au spus adio, fosta prezentatoare TV a avut parte de încă o relație care nu a mers. Imediat ce s-a despărțit de Victor Slav, Bianca Drăgușanu s-a aruncat în brațele lui Tristan Tate, care s-a dovedit a fi un bărbat dornic să se afirme și să se folosească de numele vedetei. După ce și-a dat seama cum stau lucrurile cu tânărul american, Bianca Drăgușanu l-a întâlnit pe Alex Bodi, un bărbat plin de bani, care părea că o face fericită din toate punctele de vedere. Însă, nici de data aceasta nu a fost cu noroc, pentru că Alex Bodi a lăsat-o pe Bianca Drăgușanu cu ochii în soare și s-a întors la fosta soție.

La doar o zi, după ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, afaceristul a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu el și fosta lui soție, cu care are și o fetiță. O lovitură mai grea nici că putea să primească Bianca Drăgușanu. După ce fostul ei iubit a făcut acest gest, vedeta a șters toate pozele cu el și l-a blocat pe rețelele de socializare.

'Dragostea adevărată nu moare niciodată', a scris Alex Bodi la fotografia cu el și Iulia, fosta lui soție. Bianca Drăgușanu a primit această veste ca un șoc, iar de atunci îl etichetează și pe Victor Slav în unele postări de pe social media.

Lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu. Alex Bodi s-a întors la fosta soție: 'Dragostea adevărată nu moare niciodată'Lovitură grea pentru Bianca Drăgușanu. Alex Bodi s-a întors la fosta soție: 'Dragostea adevărată nu moare niciodată'

Victor Slav, primele declarații despre despărțirea Biancăi Drăgușanu de Alex Bodi

Reacția lui Victor Slav, atunci când este întrebat despre Bianca Drăgușanu, duce de fiecare dată către calitățile ei de mamă și le ocolește pe acelea de parteneră.

'Victor face notă discordantă printre bărbaţii prezentului. Mulţi dintre aşa-zişii domni nu se feresc să vorbească urât despre fostele iubite sau soţii. Le denigrează în fel şi chip. De la Victor nu o să auzi însă niciodată vreun cuvânt urât despre Bianca. Spune că este o femeie cu multe calităţi şi o mamă responsabilă. Evită să discute despre relaţiile fostei lui soţii, iar dacă cineva insistă pe subiectul acesta, spune că viaţa amoroasă a Biancăi nu este treaba lui', a spus o sursă din anturajul lui Victor, pentru Wowbiz.

Citește și: Reacția lui Victor Slav, atunci când este întrebat despre Bianca Drăgușanu. Gentleman până la capăt

Citește și: Bianca Drăgușanu a ajuns cu fetița la spital, după despărțirea de Alex Bodi!

FOTO: Instagram

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter