Bianca Drăgușanu a ajuns cu fetița la spital, după despărțirea de Alex Bodi!

Publicat pe

N-a avut prea mult timp la dispoziție să se gândească la problemele din viața sa sentimentală! Bianca Drăgușanu a ajuns, astă seară, cu fetița la spital, Sofia fiind extrem de răcită și necesitând un tratament intensiv din partea medicilor. Alex Bodi pare a fi, deja, trecut, pentru Bianca!

 

Vestea că Bianca Drăguanuși Alex Bodi s-au despărțit i-a mirat până și pe apropiații cuplului! Nu de alta, dar, cu doar câteva zile în urmă, cei doi postaseră pe rețelele de socializare imagini din care reieșea lesne faptul că sunt fericiți și că relația lor merge ca pe roate. Totul, până vineri după-amiaza, când o ceartă, venită ca un fulger, a condus la destrămarea cuplului. Totul s-a desfășurat cu repeziunea demnă de  secvență de film, Bianca urcându-se în mașină și venind imediat în București. Unde, din păcate, a întâmpinat-o o veste extrem de tristă! Fetia ei, Sofia Natalia, este răcită atât de rău încât, în cursul după-amiezei, au ajuns la Spitalul de Urgență, pentru un tratament intensiv, ce a inclus și perfuziile. Situație dramatică pentru orice mamă, care a determinat-o pe Bianca să șteargă cu buretele faptul că, în cursul zilei de ieri, viața ei personală a luat o turnură neașteptată. Situația fetiței este cât se poate de serioasă, astfel că Bianca nu a stat singură la spital, ci și cu Victor Slav. De alfel, se pare că cei doi reușesc să aibă o comunicare perfectă și o relație exemplară de dragul Sofiei.

 

Alex Bodi s-a afișat cu fosta iubită

Imediat după cearta cu Bianca, Alex Bodi a ales un mod ce nu face cinste unui gentleman, de a arăta apropiaților faptul că s-a despărțit de focoasa blondă. La doar câteva ore distanță, bărbatul a postat, pe contul de Instagram, o fotografie cu fosta lui iubită, cea care l-a făcut și tată, alături de un mesaj extrem de sugestiv: „Iubirea adevărată nu moare niciodată!”.

 

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă