Bianca Drăgușanu, declarații despre relația pe care o are acum cu Victor Slav: "Nu mai există tensiuni între noi"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a vorbit despre relația pe care o are acum cu Victor Slav, tatăl fetiței sale. Sunt precum doi prieteni de dragul Sofiei Natalia care crește pe zi ce trece. Sunt fericiți, chiar dacă nu mai formează un cuplu!

A trecut mai bine de jumătate de an de când Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu. Și-au făcut relații cu alte persoane, au experimentat noi iubiri, noi trăiri din care au avut multe de învățat. Iată că dacă pe vremea relației se mai și certau și existau tensiuni între ei, Bianca și Victor se înțeleg acum foarte bine.

O comunicare bună, înțelegere, toate acestea au dus către o relație frumoasă, de dragul copilului.

„Relațiile sunt diferite, oamenii sunt diferiți, contextele sunt diferite, iar pe mine nu mă interesează relațiile lui. El știe cel mai bine ce alege. Relația între mine și Victor este foarte frumoasă. Este o relație normal.

Suntem părinții unui copil minunat de care știm să ne bucurăm împreună și cred că acesta este cel mai important lucru. Ne înțelegem mai bine decât când eram împreună. Acum avem o comunicare mai bună. Nu mai există tensiuni între noi. Mai bine suntem așa decât să fim într-o relație tensionată, iar copilul nostru să ne vadă așa. Este un bărbat extraordinar”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

Bianca Drăgușanu, declarații despre relația pe care o are acum cu Victor Slav: "Nu mai există tensiuni între noi"Bianca Drăgușanu, declarații despre relația pe care o are acum cu Victor Slav: "Nu mai există tensiuni între noi"

Bianca Drăgușanu, mamă pentru a doua oară?

'Eu nu îmi fac planuri pentru că Dumnezeu ar râde de mine pentru că eu nu îmi planific nimic. Eu nu îmi fac planuri pentru că Dumnezeu știe ce are pus deoparte, și Dumnezeu ce are pregătit pentru mine. Am mai spus despre Victor că este un bărbat extraordinar și tocmai de asta este tatăl copilului meu, dar poate la anul pe vremea asta o să mai am un copil cu un alt bărbat. Eu cu Victor am încheiat relația de comun acord, am rămas prieteni. El și-a făcut altă relație, eu sunt acum într-o altă relație. Dacă este singur, să fie sănătos și să își găsească pe cineva care i se potrivește mănușă, dacă nu să încerce până o nimerește. Eu nu-i urez decât de bine și îl susțin în tot ce urmează să facă. Dacă are nevoie de mine, sunt prezentă să-l ajut cu sfaturi sau să vorbim de copilul nostru. Dar la modul general pe mine nu mă interesează de Victor și nu mă interesează relațiile lui și viața lui personală', a mai spus vedeta.

Bianca Drăgușanu, declarație șocantă despre operațiile estetice

Considerată de mulți campioana operațiilor estetice și criticată deopotrivă pentru că a întrecut măsura, Bianca Drăgușanu nu s-a ferit niciodată să vorbească fățiș despre acest subiect. Blonda a ajuns, însă, la capătul răbdării, dându-le cârcotașilor o replică acidă.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter