Bianca Drăgușanu face lumină în relația cu Gabi Bădălău: "El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație cu năbădăi. Cei doi au multe momente tensionate, iar atunci când lucrurile se complică, își spun adio. După ce situația se calmează, Gabi și Bianca se împacă și revin la iubirea de odinioară. Recent, blondina a lămurit lucrurile și a vorbit despre relația pe care o are cu afaceristul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Deși relația celor doi a ieșit la iveală în urmă cu un an și jumătate, cei doi au avut parte de multe împăcări și despărțiri. Bianca și Gabi s-au tot certat și s-au împăcat, dar cu toate astea, situația este incertă. Se pare însă că blondina a decis să facă lumină în legătură cu relația ei.

Bianca Drăgușanu face lumină în relația cu Gabi Bădălău: "El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele"Bianca Drăgușanu face lumină în relația cu Gabi Bădălău: "El este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune și cu rele"

Într-un interviu pentru FANATIK, Bianca a vorbit deschis despre relația amoroasă cu Gabi Bădălău, fostul partener al Claudiei Pătrășcanu. Vedeta a recunoscut că se gândește la căsătorie, dar îi pare rău că a ales să își facă publică viața personală.

Citește și: Iulia Sălăgean, reacție acidă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat:”Când ai conversații care le pot ruina viața…”

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam:'Pentru mine, nu există aceste persoane'

Citește și: Ionuț Rusu și Andrei Ciobanu și-au dat demisia de la KISS FM:„A venit timpul să pasăm altcuiva salariul'

Citește și: Andreea Ibacka, detalii neștiute despre căsnicia cu Cabral:”Schimbările majore dintre noi au apărut odată cu…”

Bianca Drăgușanu face lumină în relația pe care o are cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre relația cu Gabi Bădălău. După multe împăcări și despărțiri, lumea nu mai înțelege ce se întâmplă între ei. Astfel, blondina a decis să lămurească lucrurile și să spună tot adevărul. Fosta asistentă tv a recunoscut că se gândește la o căsătorie cu fiul de milionar. Totodată, Bianca regretă că a ales să își facă publică viața personală. Mai mult, blondina a declarat că i-a făcut o promisiune lui Gabi Bădălău, și anume că nu va mai vorbi despre relația lor.

„El este un om deja destul de terfelit de presă pe anumite subiecte, eu am făcut o promisiune că n-o să mai vorbesc. Ne apropiem de 2 ani de relație, el este bărbatul pe care îl iubesc, cu bune cu rele, am trecut prin diverse situații împreună, dar am rămas cu el. Dacă au trecut 2 ani înseamnă că există sentimente puternice”, a declarat Bianca pentru FANATIK.

Bianca Drăgușanu se gândește la căsătorie

Bianca Drăgușanu si-a petrecut ultimii aproape doi ani în compania lui Gabi Bădălău. Cei doi au mers împreună în multe vacanțe, relația lor devenind din ce în ce mai serioasă. Atât de serioasă încât Bianca Drăgușanu se gândește la căsătorie. Fosta asistentă nu știe când și dacă se va întâmpla acest lucru, dar a declarat sincer că sentimentele sunt reale și puternice între ei doi.  

Acum nu știu…și dacă spun la altar sau pentru totdeauna, nu ști ce se poate întâmpla. De aia vreau să mă țin de promisiune și să merg pe principiul că un om valorează cât cuvântul lui.Viață este imprevizibilă, dar sentimentele sunt reale. Nimic nu este pentru totdeauna, nu ști ce se întâmplă mâine. Dacă aș fi reușit să-mi țin viața personală mai privată pesemne aș fi fost mai fericită, dar niciodată nu este prea târziu să încerc să fac asta. „, a mai spus Bianca Dragusanu.

Ce spune Bianca Drăgușanu despre presupusa sarcină

În urmă cu câteva săptămâni s-a zvonit în presă că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău. Vedeta a negat vehement acest lucru, declarând că își mai dorește un copil, însă atunci când va exista o familie.

„Nu știu de unde le-a venit că eu nu am spus niciodată asta. Și dacă eram nu spuneam până nu mi se vedea burta. Unele au zis și la 8 luni. Dacă mai fac un copil îl vreau la pachet cu familie, vreau să aibă un tată asumat, familie adică, să nu-l cresc și pe al doilea cu mama.”, a mai spus vedeta.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter