Ramona Bădescu își dorește al doilea copil, la 53 de ani: ”Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred, din cauza vârstei”

Publicat pe

Ramona Bădescu își dorește al doilea copil la 53 de ani. Vedeta are un băiat alături de un om de afaceri din Italia, iar acum vrea să devină, din nou, mamă. Aceasta a vorbit, într-o emisiune TV, despre cariera ei, dar și despre dorința de a fi, din nou, mamă. Ramona a făcut noi declarații despre planurile de viitor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu, în vârstă de 53 de ani, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un afacerist din Italia, pe nume Fabio Cali. Cei doi au împreună un băiețel, pe Ignazio. Vedeta își dorește să devină, din nou, mamă, însă mărturisește că șansele de a face un copil nu mai sunt așa mari. Asta din cauza vârstei.

Ramona Bădescu își dorește al doilea copil, la 53 de ani: 'Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred, din cauza vârstei'Ramona Bădescu își dorește al doilea copil, la 53 de ani: 'Tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred, din cauza vârstei'

Vedeta este conștientă că biologic, nu crede că mai este posibil să aibă un copil, din cauza vârstei. Aceasta este de părere orice femeie trebuie să se gândească la viața ei, să se întrețină și să aibă grijă mereu de sănătatea lor. De altfel, vedeta a mărturisit că a avut parte de un miracol, atunci când a rămas însărcinată cu Ignazio.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Ramona Bădescu și tatăl copilului ei, după ce a născut: 'Ne-am dorit atât de mult copil, încât…'

Citește și: Ce tratament naturist folosește Ramona Bădescu pentru îngrijirea pielii, la 53 de ani: „Un amestec…”

Citește și: Cum o pregătește Oana Roman pe fiica sa, Isabela, pentru despărțirea de Marius Elisei: „Trebuie să am niște discuții cu ea'

Citește și: Cine e bărbatul pe care Alina Sorescu se bazează la greu, în plin divorț de Alexandru Ciucu: „Mă ajută și mă…'

Ramona Bădescu își dorește al doilea copil, la 53 de ani

Ramona Bădescu este conștientă că este greu să mai devină mamă, din cauza vârstei pe care o are. Totuși, vedeta a vorbit despre posibilitățile care există acum, ca o femeie să rămână gravidă.

Mi-aș mai dori un copil, tehnic s-ar putea, dar biologic nu cred că se poate din cauza vârstei. E foarte important să îți îngheți ovulele, e important pentru că femeile au un ritm biologic. E foarte important ca femeile să se gândească la viața lor. Femeile trebuie să vorbească cu ginecologul. Eu în Italia am făcut, dar nu mă gândeam că o să folosesc.

Și viața nu mi-a dat acel bărbat. Mi l-a dat acum, a fost un miracol, a fost minunat, nu a trebuit să folosesc această tehnică, acum am 53 de ani și e foarte greu, miracolele sunt o dată. Da, mi-aș dori să fiu din nou mamă, să am o surioară pentru Ignatio. Este atât de greu însă să fii mamă. Eu, dacă aș face parte din politică, le-aș da mamelor salarii', a spus vedeta, în emisiunea „La Măruță'.

Ramona Bădescu, despre relația cu partenerul ei de viață

Vedeta a vorbit, acum ceva timp, despre relația pe care o are cu partenerul ei, Fabio Cali. Acesta este un om de afaceri din Italia, cu care Ramona Bădescu are un băiețel.

Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură. Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre', spunea Ramona Bădescu la emisiunea lui Cristi Brancu.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter