Adelina Pestrițu s-a autoironizat după ce a fost criticată în urma unei gafe: "Mulțumesc celor care au râs de mine!"

Publicat pe

Adelina Pestrițu e cel mai cunoscut influencer autohton, dar, în pofida numărului mare de fani, nici ea nu scapă de comentariile răutăcioase. Urmăritorii de pe Instagram au taxat-o imediat pe vedetă după ce a pronunțat greșit numele unui brand, dar Adelina și-a asumat greșeala cu unor și eleganță.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Recent, Adelina Pestrițu a fost atacată în mediul online după ce a pronunțat greșit numele unui brand franțuzesc. Fanii au taxat-o imediat pe vedetă, însă Adelina a primit totul cu umor, și-a recunoscut greșeala și s-a folosit de autoironie, chiar dacă au apărut o mulțime de glume pe seama ei din acest motiv.

Adelina Pestrițu s-a autoironizat după ce a fost criticată în urma unei gafe: "Mulțumesc celor care au râs de mine!"Adelina Pestrițu s-a autoironizat după ce a fost criticată în urma unei gafe: "Mulțumesc celor care au râs de mine!"

Adlina Pestrițu s-a autoironizat după ce a fost criticată de fani

Într-un filmuleț pe Instagram, Adelina Pestrițu a vorbit despre cosmetice și a gresit pronunția brandului La Roche-Posay. Influencerul a pronunțat „Laroșeposai” cu accent pe e, în timp ce pronunția fonetică este „La Roș Pozé”, iar de aici a început toată nebunia. Internauții au postat mai multe imagini și videoclipuri amuzante în care o ironizau pe Adelina.

Citește și: Câți bani câștigă Adelina Pestrițu. Vedeta a ajuns la Tribunal din cauza unui distribuitor

Citește și: Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani.Ce cadou de lux i-a făcut soțul ei, Virgil Șteblea

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității.A ajuns la psiholog

Citește și: Fiul Ioanei Năstase se însoară. Primele detalii despre nuntă: „Sunt așteptate 400 de persoane, pe data de…'

„După ultimele demonstrații de poliglotie, revin cu vești noi! Caut profesor de franceză care să mă ajute să pot citi corect în limba franceză măcar denumirile produselor pe care le mănânc sau cu care mă dau pe piele. La Chanel mă descurc singură!

P.S. Mulțumesc tuturor celor care au râs de mine! Bine mi-ați făcut! Să știți că am râs și eu când am văzut postările voastre! Și cum zice un proverb deștept: greșeala recunoscută este pe jumătate iertată!', a fost mesajul transmis de Adelina, care și-a făcut chiar și un tricou cu un hashtag ce conține numele brandului.

Cel mai bun influencer în 2019

În pofida criticilor de care se mai lovește din când în când din partea internauților, Adelina Pestrițu, cu 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram, este cel mai cunoscut influencer din România și își face treaba cu deosebit profesionalism. Nu întâmplător Adelina a fost aleasă, în 2019, cel mai bun influencer din România. Extrem de emoționată, cu lacrimi în ochi și zâmbet larg pe față, Adelina Pestritu a urcat pe scenă pentru a primi trofeul, venit special din Los Angeles pentru gala de decernare locală a celebrelor premii, care a avut loc pe 31 octombrie 2019.

În calitate de Best Romanian Influencer’, Adelina a participat la gala internațională E! Peoples Choice Awards din 10 noiembrie, care a avut loc loc în America, la Santa Monica, Los Angeles.

„Îmi vine să plâng, dar și să râd în hohote, este un sentiment copleșitor ce simt acum. Pentru mine a fost ca un vis împlinit când am aflat că sunt pe lista de nominalizați la aceste premii atât de importante pe plan internațional, așa că acum, după ce am aflat vestea cea mare, simt că toată lumea e a mea.

Nu știu cum aș putea să mulțumesc mai mult celor care m-au votat decât spunându-le că este premiul lor, că împreună am câștigat acest trofeu și că îi voi lua cu mine peste tot, în America, în culisele galei, pe covorul roșu și oriunde voi ajunge și îi voi face să fie mândri că-i reprezint într-o lume așa de mare.

Vom trăi împreună visul american și promit să fiți martori când o să o invit pe Kim Kardashian să facem o poză împreună’, a declarat cu umor și entuziasm câștigătoarea premiului Best Romanian Influencer’, care a detaliat gândurile de după aflarea rezultatului într-o postare pe site-ul ei.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter