Câți bani câștigă Adelina Pestrițu. Vedeta a ajuns la Tribunal din cauza unui distribuitor

Publicat pe

Adelina Pestrițu duce o viață de vis. Nu e de mirare, având în vedere că fosta prezentatoare TV câștigă sume frumușele. Soția lui Virgil Steblea încasează bani grei din afaceri cu haine pe care o deține. De altfel, atunci când e necesar, influencerița nu ezită să deschidă procese și să se judece pentru fiecare leuț cu cei care nu ar vrea să plătească ce-i datorează brunetei. Iată cum a ajuns aceasta la Tribunal din cauza unui distribuitor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

S-a aflat câți bani câștigă Adelina Pestrițu! Vedeta încasează bani grei din afacerea cu haine pe care o deține, prinzând foarte bine la public. Fosta vedetă TV, care a devenit ulterior femeie de faceri, pare să fie destul de strică când vine vorba despre managamentul companiei sale. De aceea, bruneta cere acum unei firme care îi distribuia produsele și care, probabil, ar avea datorii mari la ea.

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu. Vedeta a ajuns la Tribunal din cauza unui distribuitorCâți bani câștigă Adelina Pestrițu. Vedeta a ajuns la Tribunal din cauza unui distribuitor

În urmă cu câțiva ani, Adelina Pestrițu și-a lansat o firmă care produce haine. Prin intermediul ei, vedeta vinde doar îmbrăcăminte în serie limitată, ce are un design exclusivist. Fie că ne referim la rochii, kimonouri sau alte articole vestimentare, influencerița spune că s-a implicat în absolut toate colecțiile pe care le-a scos la vânzare. Astfel, ea a asistat chiar și la procesul de creație și de fabricare.

Citește și: Adelina Pestrițu a împlinit 35 de ani.Ce cadou de lux i-a făcut soțul ei, Virgil Șteblea

Citește și: Cu ce probleme s-a confruntat Adelina Pestrițu, din cauza celebrității.A ajuns la psiholog

Citește și: Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu, în pragul nunții:”Am suferit când…”

Citește și: Fetița cea mică a Gabrielei Cristea, de urgență la spital.Ce probleme de sănătate are

Câți bani câștigă Adelina Pestrițu

Adelina Pestrițu are mare succes cu afacerea ei, iar asta se vede cu ochiul liber în încasările sale. Potrivit raportărilor făcute către ANAF și consultate de FANATIK, firma prin care vedeta își vinde hainele trece printr-o perioadă foarte bună. Mai exact, în ultimul an fiscal, Atmax Project, firma prin intermediul căreia soția lui Virgil Steblea își comercializează produsele, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 630.000 de lei, adică aproximativ 125.000 de euro. Acest lucru reprezintă o creștere de peste 130% față de anul precedent.

Adelina Pestrițu stă la fel de bine și la capitolul profituri. Potrivit ultimului bilanț contabil depus, compania a obținuit un profit de peste 63.000 de lei (circa 12.500 de euro), adică de 17 ori mai mare ca cel raportat cu un an înainte.

Soția lui Virgil Steblea, proces cu un distribuitor

Deși în raportările contabile lucrurile merg ca pe roate pentru Adelina Pestrițu, aceasta s-a văzut nevoită să ajungă la Tribunal. Conform citate, vedeta a recurs la acest lucru din cauza unor probleme pe care i le face unul dintre distribuitorii pe care i-a avu în trecut.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Adelina Pestrițu a avut un proces cu o firmă. Sura menționată anterior mai scrie să societatea figurează cu mari datorii și la bugetul de stat și care, acum, a declarat că este inactivă fiscal. În prezent, influencerița își dorește să recupereze banii pe care i-ar avea de încasat de la aceștia.

Mai exact, firmei cu pricina, care se ocupă cu comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet și care are datorii de peste 510.000 de lei către bugetul de stat, i se cere acum insolvența. Adelina Pestrițu ar vrea, probabil, să se înscrie la masa credală.

De asemenea, la următoarea înfățișare în proces, care va avea loc în iunie, vedeta ar putea obține declararea insolvenței companiei care îi datorează bani. Ulterior, Adelina Pestrițu ar putea fi nevoită să înceapă un proces de executare silită pentru a-și recupera banii până la ultimul leu.

Influencerița a închis un magazin, acum câteva luni

Cu toate că afacerea îi merge ca pe roate, Adelina Pestrițu a luat decizia de a renuna la unul dintre magazinele pe care le are în Capitală, în zona Dorobanți. Acest lucru s-a petrecut acum câteva luni. Cu toate acestea, bruneta a păstrat unul dintre boutique-urile pe care de deține într-un mall. De asemenea, vedeta se bazează și pe site-ul pe care îl are pentru ca vânzările să crească.

Totodată, Adelina Pestrițu se bazează și pe succesul uriaș pe care-l are pe rețelele de socializare. Ea e una dintre cele mai apreciate influencerițe din România, având peste 1,8 milioane de urmăritori pe Instagram. Aceasta a mai folosit rețeaua socială ca platformă pentru a-și face reclamă la colecțiile sale de haine.

Sursă foto: Instagram, Fanatik

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter