Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut două intervenții estetice: "Sunt un STAR"

Publicat pe

Bianca Drăgușanu este cunoscută de o țară întreagă. Și-a dorit să aibă cel mai perfect trum și cel mai armonios trup, iar pentru asta a fost nevoită să investească mulți bani și timp. Cu toate acestea, încă nu a ajuns la rezultatul mult dorit, așa că, de curând, și-a mai făcut dpuă intervenții estetice.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În cadrul unui interviu, Bianca Drăgușanu vorbea despre operațiile estetice făcute până acum. De asemenea, vedeta de televiziune spunea și că nu vrea să se oprească aici, pentru că nu a ajuns la rezultatul dorit.

Astfel, fosta asistentă de televiziune a pășit din nou în cabinetul medicului estetician.

Citește și: Cum arăta Bianca Drăguşanu înainte de operaţiile estetice. A investit zeci de mii de euro

Citește și: Bianca Drăgușanu, două noi operații estetice! Ce schimbări majore vrea să facă

Citește și: Cum arată inelul de logodnă primit de Anda Adam.Îl ține în seif, de frică să nu fie furat

Citește și: Ce relație are Viviana Sposub cu fiicele lui George Burcea:„Îmi spun Vavi

Cum arată Bianca Drăgușanu, după ce și-a făcut două intervenții estetice

Bianca Drăgușanu este decisă să facă tot posibilul pentru a fi cea mai bună versiune ai ei. Astfel, vedeta a decis că este timpul de o nouă operație estetică. Mai exact, a plecat la medicul ei estetician din Cluj, pentru o nouă schimbare.

Blondina a decis să-și injecteze pomeții de data aceasta pentru ca aceștia să fie mult mai ridicați. Pe contul său de socializare, a postat și prima fotografie după intervenție, dar și un mesaj. Se pare că este extrem de mulțumită de rezultatul obținut.

'Sunt un STAR și imaginea mea trebuie să fie ca atare!
La îndrumarea doamnei doctor am hotărât să injectam pomeții pentru a obține look-ul complet',
a scris Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Ce intervenții vrea să-și mai facă

Pe lângă această intervenție, Bianca Drăgușanu mai declară că vrea să-și mai facă și altele. Are de gând să-și schimbe forma buzelor, pentru că a făcut o greșeală în urmă cu ceva ani.

„Am de gând să-mi schimb forma buzelor, deși până acum eram mulțumită pentru că mie așa îmi place și cred că îmi stă bine, în momentul de față vreau să vă mărturisesc că acum câțiva ani, vreo 12, mi-am injectat o substanță, bio-alcamid și mă deranjează, se vede inestetic, am de gând să facem o incizie, să topim toată substanța și să dăm o formă nouă a buzelor', a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

sursă foto- Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter