Bianca Drăgușanu își mai dorește doi copii. Ce i-a transmis lui Victor Slav: ”Am avut un singur bărbat în viața mea”

Publicat pe

Bianca Drăgușanu este plină de surprize. Vedeta a fost invitată într-o emisiune TV, unde a făcut declarații total neașteptate. Acum, Bianca Drăgușanu este o femeie singură și este liberă să facă ceea ce dorește. Vedeta a mărturisit că își mai dorește doi copii.

Fosta soție a lui Victor Slav a fost invitată în platoul emisiunii 'Teo Show', unde a făcut declarații la care puțini se așteptau. Bianca Drăgușanu a mărturisit că și-ar mai dori două fetițe, deși acum puțin timp nici nu ar mai fi vrut să audă despre asta. Vedeta o iubește foarte mult pe Sofia, fetița pe care o are cu Victor Slav. Frumoasa blondină visează să aibă o familie numeroasă.

„Dacă până acum câțiva ani eram de părere că nu mai vreau copii pentru că Sofia este ceva foarte mult și foarte greu și perioada sarcinii a fost grea, chiar dacă n-a părut grea, parcă… nu neapărat că-mi lipsește, dar mi-aș dori un Crăciun la o masă mare, cu mulți copii. Și parcă ar fi frumos, așa… într-un context, cândva… Încă două fetițe!'a spus Bianca Drăgușanu.

Declarații emoționante despre Victor Slav

S-au despărțit, dar au rămas în relații foarte bune de dragul fetiței lor. Bianca Drăgușanu și Victor Slav se înțeleg foarte bine și au grijă ca fiicei lor să nu îi lipsească nimic. Cei doi au rămas singuri, prezentatorul TV s-a despărțit recent de Raluca Silea, iar Bianca i-a spus adio lui Alex Bodi. Nu ar fi nicio surpriză dacă Bianca Drăgușanu și Victor Slav ar forma o familie, din nou.

Vedeta a vorbit foarte frumos despre fostul ei soț și a mărturisit că planul ei cu Victor Slav a reușit. Planul Biancăi Drăgușanu era să facă un copil cu prezentatorul TV.

„Până în momentul de față, am avut un singur bărbat în viața mea, care se numește Victor Slav și care este tatăl copilului meu. Restul au fost experiențe. Unele plăcute, unele mai puțin plăcute, unele de la care am avut ce învăța. Nimic nu este întâmplător din viață. Toți oamenii pe care Dumnezeu mi-i trimite, mi-i trimite cu un scop. (…) Planul meu cu Victor mi-a reușit. Singurul plan care mi-a reușit! El este un bărbat extraordinar, nu am nimic ce să-i reproșez'a spus Bianca Drăgușanu, la o emisiune TV.

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter