Simona Gherghe a născut. Prezentatoarea TV a adus pe lume al doilea copil, care a luat nota 10 la naștere!

Publicat pe

Simona Gherghe a născut al doilea copil. Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a adus pe lume aseară bebelușul. Și mămica și copilul se simt foarte bine.

Este bucurie mare în familia prezentatoarei. Simona Gherghe a născut pentru a doua oară în cursul serii trecute, la un spital din București. Vedeta a adus pe lume cel de-al doilea copil al său. Bebelușul, dar și mămica au primit nota 10 la naștere din partea medicilor, scrie Spynews. 

Acum ceva timp, vedeta dezvăluise că pe micuț îl vor boteza Ioan. Iată că mai are un prenume: Vlad Ioan.

Simona Gherghe a născut. Prezentatoarea TV a adus pe lume al doilea copil, care a luat nota 10 la naștere!Simona Gherghe a născut. Prezentatoarea TV a adus pe lume al doilea copil, care a luat nota 10 la naștere!

Simona Gherghe împlinește 17 ani în televiziune

Iată ce repede trec anii! Pe 15 aprilie 2002, Simona Gherghe urca la pupitrul știrilor la Antena 1. Au trecut 17 ani de atunci, iar prezentatoarea TV lucrează la același post. Iată cum a reușit să reziste în aceeași industrie ani de zile. Nu e ușor!

„15 aprilie 2002, prima mea emisie la Antena 1, la pupitrul stirilor. Sunt fix 17 ani de atunci. Am copilarit ceva…😊 si, daca ma gandesc la cat e de mobila piata asta media, e chiar un record. Am mai spus-o, daca n-am simtit sa plec, inseamna ca mi-a fost bine aici. Am selectat cateva fotografii din acesti 17 ani si imi dau seama ca au fost buni cu mine.

Nu usori, si cu dezamagiri sau enervari, dar, daca trag linie, e de bine. Si asta e cel mai important. Multumesc, ANTENA 1, pentru relatia asta lunga si frumoasa! Si, mai ales, va multumesc voua, celor de acasa, pentru ca m-ati primit in sufletele voastre cu atata caldura! ❤️ #17ani #antena1 #anniversary #simonagherghe#mereuaproape @ Antena1, a scris Simona pe Facebook.

Foto: VIVA!, Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter