Gestul făcut de părinții lui Răzvan Ciobanu, la două săptămâni de la moartea creatorului de modă

Publicat pe

Părinții lui Răzvan Ciobanu au făcut un gest de necrezut la aproape două săptămâni de la moartea creatorului de modă. Este legat de ființa cea mai dragă din viața designerului.  

În a doua zi de Paște, creatorul de modă și-a găsit sfârșitul într-un tragic accident de mașină. Mulți au fost șocați la vestea că designerul nu mai este printre noi. Părinții săi au fost devastați și au preferat să nu acorde declarații în presă, să le fie respectată intimitatea. Își iubeau fiul, îl sprijineau, dar acum e prea târziu…

Conform Spynews, părinţii acestuia au decis să o recupereze pe fiinţa cea mai dragă pentru regretatul designer. Este vorba despre Lili, pisica de rasă Sphynx de care Răzvan avea mare grijă şi se poza cu ea foarte des. Au luat-o de acasă de la Sorin Oprea, partenerul de afaceri al designerului,  pentru a o lua pe Lili în casa lor. Cei trei au stat puţin de vorbă, apoi părinţii lui Răzvan Ciobanu au plecat spre casă.

În trecut, designerul nu a ascuns niciodată situația financiară îngrijorătoare în care ajunsese, mergând până acolo încât la un moment dat a făcut publice datoriile pe care le are, cu nume și prenume. Așa se face că, pentru a reuși să se mențină pe linia de plutire, Răzvan Ciobanu a început să facă negoț cu pisicile pe care le iubea ca pe ochii din cap, animalele fără blană din rasa Sphinx, extrem de delicate, rare și costisitoare.

‘ Lili este un «copil» foarte dorit de mine. Am căutat-o foarte mulţi ani. Toţi prietenii mei ştiu că îmi doream o pisică Sphinx de culoare albastră şi foarte mică. De regulă, crescătorii de Sphinx nu le dau mai devreme de 4-5 luni, ceea ce pentru mine era de neacceptat. Aşa că am insistat până am găsit ceea ce-mi doream. Pe Lili am luat-o când avea doar 7 săptămâni. Sigur că a trebuit să fiu mult mai atent cu ea şi, practic, m-a solicitat cam cât m-ar solicita un copil – să fiu atent să mănânce cât trebuie, când trebuie, baie o dată la 3 zile‘.

Gestul făcut de părinții lui Răzvan Ciobanu, la două săptămâni de la moartea creatorului de modăGestul făcut de părinții lui Răzvan Ciobanu, la două săptămâni de la moartea creatorului de modă

Ce a găsit menajera lui Răzvan Ciobanu în casa acestuia

Menajera lui Răzvan Ciobanu a vorbit într-un interviu despre problemele cu care se confrunta regretatului designer. Nu mai este deloc un secret faptul că Răzvan Ciobanu avea probleme cu banii, mai mult chiar el a recunoscut asta.

Femeia care îi făcea curățenie a povestit că acesta nici nu a plătit-o și i-a spus cu capul plecat că îi este rușine că nu are bani să îi dea în ziua respectivă. Menajera a dezvăluit că a găsit în casa lui Răzvan Ciobanu o pipetă și că acesta devenea foarte agitat atunci când nu o găsea la locul ei. Doamna de la curățenia și-a dat seama că designerul se droga.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter