Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor, după ce și-a vopsit câinele în roz: "Să suni și să spui că..."

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor. Ultima perioadă este extrem de dificilă pentru Bianca Drăgușanu. S-a despărțit și s-a împăcat cu Gabi Bădălău, iar acum, o altă situație delicată i-a bătut la ușă. Fosta asistentă de televiziune a fost reclamată la Protecție Animalelor, pentru că și-a vopsit câinele în roz. Iată primele declarații ale blondinei despre subiectul actual!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor. Necazurile par să se țină lanț de Bianca Drăgușanu, însă vedeta reușește mereu să treacă cu bine peste ele. În urmă cu doar câteva zile, Gabi Bădălău anunța despărțirea de ea, însă, apoi, cei doi îndrăgostiți au decis să-și mai acorde o șansă. Ei bine, acum un alt „necaz' i-a bătut la ușă fostei asistente de televiziune.

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor, după ce și-a vopsit câinele în roz: "Să suni și să spui că..."Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor, după ce și-a vopsit câinele în roz: "Să suni și să spui că..."

În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu a aflat că a fost denunțată de o persoană la Protecție Animelelor. Decizia de a-și vopsi câinele se pare că nu a fost pe placul multora, așa că unul dintre urmăritorii ei chiar a luat atitudine. Iată ce spune blodina despre situația actuală!

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău: „Un bărbat e născut vânător, dacă…’

Citește și: Gabi Bădălău a sunat-o în direct pe Bianca Drăgușanu, dar i-a răspuns Teo Trandafir:„Te uiți la televizor, corect?’

Citește și: Dinu Popescu a fost eliminat de la Insula Iubirii: „Nu am simțit să…'

Citește și: Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022: „Mă doare inima'

Bianca Drăgușanu a fost reclamată la Protecția Animalelor

Despărțirea și împăcarea cu Gabi Bădălău, scandalul cu Iulia Sălăgean, iar acum a fost reclamată la Protecția Animaleleor. Ultima perioadă nu a fost deloc bună pentru Bianca Drăgușanu, însă încearcă să treacă cu bine peste toate.

În urmă cu puțin timp, în timp ce ieșea de la medicul stomatolog, blondina a primit un apel telefonic din partea unei persoane de la Protecția Animalelor. I s-a adus la cunoștință faptul că a primit o reclamație din partea unei persoane necunoscute, pentru că a decis să-i vopsească codița și urechile câinelui.

Vedeta a trebuit să îi explice persoanei de la telefon că patrupedul beneficiază de cele mai bune tratamente și că vopsirea a avut loc într-un salon super dotat, iar câinele nu a avut deloc de suferit.

„În timp ce eu ieșeam de la medicul meu stomatolog, mă sună un număr: „Bună ziua! Suntem de la Protecția Animalelor. Aveți o reclamație pentru că v-ați vopsit cățelușul pomeranian. I-ați vopsit codița și urechiușele roz. (…) Adică o neica nimeni în drum, care n-are viață, s-a trezit ea să-mi facă mie reclamație. A trebuit să-i explic doamnei că, da, cățelușul meu merge la Spa și are parte de tratamente de VIP, într-un salon super dotat și super avansat ca tehnoologie. (…)

A trebuit să-i explic doamnei de la Protecția Animalelor că eu nu mi-am vopsit cățelul singură acasă cu o vopsea de păr roz. (…) Vă dați seama ce creier, ce om?! Să suni și să spui că Bianca Drăgușanu și-a vopsit cățelul roz. Făi, revino-ți! Bineînțeles că vreau să aflu cine este această persoană.', a transmis Bianca Drăgușanu pe InstaStory.

În urmă cu ceva timp, fosta soție a lui Victor Slav a surprins pe toată lumea în momentul în care a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini în care cățelul său este vopsit în roz. Ea se arată foarte mulțumită de alegerea făcută și susține că nimeni nu are animal de companie precum ea.

„Toate ca toate, dar nici măcar un cățel ca al meu: roz', a spus ea.

De asemenea, mai multe imagini au apărut pe rețelele de socializare cu acesta, iar fanii au lăsat comentarii imediat.

sursă foto- Facebook, Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter