Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022: "Mă doare inima"

Publicat pe

Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022. În ediția din 24 mai 2022 a avut loc o nouă eliminare. Oana Ciocan este concurenta care părăsește competiția din jungla dominicană. Bruneta a fost nominalizată împreună cu Alex Delea și Elena Chiriac, dar ea a fost cea care a primit cele mai puțin voturi din partea telespectatorilor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Marți seara a avut loc o nouă eliminare la Survivor România 2022. Oana Ciocan, Elena Chiriac și Alex Delea au fost concurenți nominalizați în cursa de eliminare. Cea care a primit cele mai puțin voturi din partea telespectatorilor a fost Oana Ciocan. Concurenta a fost eliminată din competiție.

Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022: "Mă doare inima"Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022: "Mă doare inima"

Oana Ciocan a fost mai puțin votată decât Alex Delea și Elena Chiriac. În prezent, Elena Chiriac a rămas singura fată din competiția Survivor România 2022. 5 concurenți se vor confrunta pentru un loc în marea finală a show-ului difuzat pe PRO TV . Următoarea ediție va avea loc duminică, 29 mai, de la ora 20.00.

Citește și: TJ Miles, adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor 2022:„Las lucrurile să vină de la sine'

Citește și: Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor.Suma este colosală

Citește și: Marian Drăgulescu, eliminat de la Survivor:”Cel mai bun să câștige!”

Citește și: Cine câștigă Survivor 2022?Casele de pariuri au listat preferații

Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022

Ediția din 24 mai 2022 a emisiunii Survivor România a adus o nouă eliminare. Oana Ciocan a părăsit competiția, după ce a primit cele mai puțin voturi din parte telespectatorilor. Alex Delea, Oana Ciocan și Elena Chiriac au fost nominalizați de grup. Deținătorul colanului de imunitate a propus-o spre eliminare pe Oana CIocan. În cele din urmă, sportiva a fost cea care a părăsit emisiunea.

„Mă doare inima. Am luptat, deși mi-a fost greu uneori. Am fost atât de mândră că am ajuns aici, încât nu pot să plâng.M-am maturizat și am învățat atâtea lecții încât n-aș putea să ofer nimic atât de mare la schimb', a spus Oana Ciocan la plecare.

Marian Drăgulescua fost eliminat de la Survivor România

Luni seara, Marian Drăgulescu a părăsit competiția Survivor România 2022. Sportivul a fost vizibil emoționat și le-a transmis colegilor săi mult succes, mărturisind că se bucură pentru că pleacă acasă la familia lui.

„O să spun și eu câteva cuvinte. Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, să particip la această competiție, această experiență unică în viața mea. Mă bucur foarte mult că am ajuns până în acest punct. Îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare. Cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte uși cu alte provocări și alte oportunități se vor deschide pentru mine. Am trăit experiențe frumoase și unice la Survivor România, am trecut prin toate și iată că am ajuns în ultima etapă a acestei competiții. Îmi este foarte dor de casă, sincer, de cei dragi.A fost o experiență pe care dacă aș fi ratat-o, n-aș fi știut ce aș fi pierdut, sincer', a spus Marian Drăgulescu.

5 concurenți se vor lupta în marea Finală Survivor România 2022

După eliminările din ultimele două zile, cinci concurenti se vor confrunta pentru un loc în marea finală a show-ului de la Pro tv. Concurentii rămași în cursa finală sunt Elena Chiriac, Blaze, Alex Delea, Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu. Cei cinci concurenți vor lupta în mara finală a show-ului pentru premiul de 100.000 de euro. Internauții au aflat că marea finală va avea loc în ultima zi a lunii mai, pe 31.

,,AMR 3 săptămâni până la finala Survivor România. 💥Până atunci urmărim cu sufletul la gură noua săptămână din Republica Dominicană, azi, de la ora 20:00. 🕗 #survivorromania #survivor #protv.În ultima zi a lunii, trăim împreună finala Survivor România. 🔥 ', a fost anunțul postat de survivorromânia.oficial.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter