Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor. Suma este colosală

Publicat pe

Câți bani a câștigat Marian Drăgulescu la Survivor. În ediția de seara trecută, Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România, după 15 săptămâni petrecute în Republica Dominicană. Mulți au fost cei care s-au întrebat apoi câți bani a încasat pentru participarea la această competiție, iar răspunsul nu a întârziat să apară. Iată cu ce sumă s-a ales fostul gimnast după emisiunea de la PRO TV!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În ediția de seara trecută de la Survivor România, cel care a fost eliminat a fost Marian Drăgulescu. După 15 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, fostul gimnast se întoarce în țară. Chiar dacă a vrut să lupte până în marea finală, telespectatorii au decis altceva. Astfel, a fost nevoit să-și ia rămas bun de la colegi și să părăsească emisiunea.

Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor. Suma este colosalăCâți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor. Suma este colosală

După eliminarea Faimosului, multe persoane au fost curioase să afle câți bani a câștigat pentru participarea la Survivor România. Răspunsul nu a întârziat să apară și se pare că este vorba de o sumă fabuloasă! Iată câți bani a încasat Marian Drăgulescu de la emisiunea de pe Pro TV.

Citește și: Marian Drăgulescu, eliminat de la Survivor:”Cel mai bun să câștige!”

Citește și: Marian Drăgulescu, Doru Răduță și Blaze, nominalizați spre eliminare la Survivor

Citește și: Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce a devenit tată a treia oară:'Toată lumea este bine. Totul perfect'

Citește și: Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink: „La vremea aceea nu era încă soția lui’

Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor

Competiția devine tot mai acerbă în Republica Dominicană, iar în cea mai recentă ediție a show-ului Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor. După o luptă intensă la probele individuale, Drăgulescu și Blaze au fost nominalizați la votul colectiv, iar în cele din urmă gimnastul a plecat acasă.

După 15 săptămâni petrecute în Republica Dominicană, cu acces limitat la hrană și odihnă, Marian Drăgulescu se întoarce acasă. La puțin timp după eliminare, fanii s-au întrebat imediat ce sumă a încasat fostul gimanst pentru participarea la Survivor România. Ei bine, răspunsul nu a întârziat să apară, iar suma se pare că este colosală!

Astfel, pentru săptămânile petrecute la Survivor România, Marian Drăgulescu a primit în jur de 40.000, o sumă deloc mică pentru timpul petrecut în Republica Dominicană, scrie Fanatik.

Marian Drăgulescu, primele declarații după eliminarea de la Survivor

După ce și-a auzit numele, Marian Drăgulescu a făcut și primele declarații despre competiția Survivor România. Sportivul s-a arătat extrem de bucuros că a putut face parte dintr-un proiect atât de mare și important și chiar susține că a trăit o experiență unică.

Totodată, a ținut să sublinieze faptul că participantul cel mai bun din sezonul acesta să câștige, însă nu a vrut să dea niciun nume.

„Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare. A fost o experiență unică în viața mea. Mă bucur că am ajuns până în acest punct. Îi felicit pe colegii mei și le urez succes în continuare! Cel mai bun să câștige! O ușă se închide pentru mine, dar sunt convins că alte oportunități se vor deschide pentru mine’, a fost mesajul transmis de Marian Drăgulescu, după ce a aflat că pleacă acasă.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter