Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink: „La vremea aceea nu era încă soția lui”

Publicat pe

Mult s-a mai vorbit despre căsnicia dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor, chiar și după cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Acum, invitat la un podcast, omul de afaceri a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu fosta soție, dar a confrimat și căsătoria dintre mama fiicei sale și Mr Pink.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au trăit o frumoasă poveste de dragoste din 2006 până în 2011. Din rodul iubirii lor, a apărut pe lume Irina. Însă, la puțin timp după ce fetița s-a născut, cei doi au decis să meargă pe drumuri diferite. Ulterior, fosta soție a milionarului s-a mutat din România, în Statele Unite ale Amercii și și-a refăcut viața alături de Mr. Pink.

Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink: „La vremea aceea nu era încă soția lui'Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink: „La vremea aceea nu era încă soția lui'

Invitat la un podcast, Irinel Columbeanu a vorbit acum despre conflictul dintre el și fosta soție și actualui ei partener, atunci când se vorbea intens despre mutarea Irinei în SUA. Totodată, acesta a confrimat și faptul că Monica Gabor s-a căsătorit cu Mr Pink după ce fiica lor s-a mutat peste ocean. Iată declarațiile făcute de omul de afaceri!

Citește și: Cum a împiedicat-o Mr. Pink pe Monica Gabor să-și îndeplinească cel mai mare vis:”Nimeni, la aces vreme, nu știa…”

Citește și: Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA:”Mr Pink începu să-l certe…”

Citește și: Ce relație are acum Anna Lesko cu Dj Vinnie și cum se înțelege fiul artistei cu tatăl lui:„I-am explicat lui Adam că…/ EXCLUSIV

Citește și: Cristian Mungiu, despre R.M.N., cel mai complex film al său, lansat acum la Cannes: „Corectitudinea politică nu face decât să-ți atragă atenția că ai de suferit'

Irinel Columbeanu confirmă căsătoria dintre Monica Gabor și Mr Pink

Irina locuiește de mai mulți ani peste Ocean, alături de mama ei, Monica Gabor și partenerul acestuia, Mr.Pink. Totuși, înainte să se mute în SUA, fosta doamnă de la Izvorani a dus multă muncă de convigere cu Irinel Columbeanu, pentru a o lăsa pe fiica lor să își facă un viitor în altă țară. Chiar a existat și un mic scandal între aceștia, însă, într-un final, Irinel a acceptat.

Invitat la un podcast, omul de afaceri a vorbit deschis despre discuția aprinsă pe care a avut-o la momentul respectiv cu Mr. Pink, dar a precizat și că fosta lui soție și actualul ei partener de viață s-au căsătorit, după ce Irina s-a mutat la ei.

'A fost un conflict, într-adevăr, înăuntrul meu, între a ceda cerințelor venite din partea lor, adică a lui Pink și a soției sale, la vremea aceea nu era încă soția lui, parcă, de a nu mă întoarce cu Irina și să o las să stea în continuare la ei.

Îmi trebuia și mie un pic de timp pentru a gândi această perspectivă, le-am zis că nu pot da un răspuns pe loc, că e prea pripit. El s-a enervat, m-a acuzat de lipsă de responsabilitate față de Irina.

Considerând că are dreptate, i-am răspuns Monicăi și i-am dat în scris răspunsul așteptat în acea seară', a povestit Irinel Columbeanu în podcastul făcut de Ameri Nasrin.

Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina să se mute în SUA

Totodată, în cel de-al treila volum al cărții sale biografice, Irinel Columbeanu amintește și despre momentul în care a renunțat la custodia Irinei, în 2018.

'Laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei, să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea (…) până într-o seară, când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink, în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enerva că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil', notează Irinel Columbeanu.

sursă foto- Facebook, Captură de ecran

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter