Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA: "Mr Pink începu să-l certe..."

Publicat pe

Irina locuiește de mai mulți ani peste Ocean, alături de mama ei, Monica Gabor și partenerul acestuia, Mr.Pink. Totuși, înainte să se mute în SUA, fosta doamnă de la Izvorani a dus multă muncă de convigere cu Irinel Columbeanu, pentru a o lăsa pe Irina să își facă un viitor în altă țară. Omul de afaceri spune acum de ce s-a răzgândit brusc și a hotărât să își lase fiica să plece de lângă el.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De aproape patru ani, Irina, fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu, locuiește în America. Înainte de plecare, fosta doamnă de la Izvorani a dus multă muncă de convingere cu omul de afaceri, pentru ca acesta să-și dea acordul ca fiica lor să aibă șansa la un viitor mai bun peste Ocean. Chiar dacă la început nu a fost de acord, s-a răzgândit pe ultima sută de metri.

Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA: "Mr Pink începu să-l certe..."Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA: "Mr Pink începu să-l certe..."

Discuția de la vremea respectivă a fost mai complicată de atât, iar Irinel Columbeanu a fost chiar certat de Mr. Pink, actualul iubit al Monicăi Gabor.

,,În 2017, Pink m-a certat, că de ce nu sunt de acord ca Irina să stea la ei. Am lăsat-o pe ea să aleagă, mi-am ascultat vocea interioară. În vara lui 2018 urma să plece în America și atunci m-am hotărât pe loc să o las să rămână acolo', a declarat Irinel Columbeanu pentru impact.ro.

Citește și: Romanița Iovan, adevărul despre relația cu Irinel Columbeanu, de acum 30 de ani:'O să combat o prostie și o inepție'

Citește și: Cum s-au cunoscut Monica Gabor și Anna Lesko.Irinel Columbeanu a povestit tot!

Citește și: Drama trăită de Cerasela de la Insula Iubirii: „Mama și tata nu m-au vrut'

Citește și: Fostul soț al Ancăi Țurcașiu a venit cu noua iubită, la nunta fiului lor.Cum arată femeia din viața medicului Cristian Georgescu

Cum a ajuns să o lase Irinel Columbeanu pe Irina, fiica lui, să se mute definitiv în SUA

În cea de-a treia carte a lui Irinel Columbeanu, aceasta a oferit detalii despre întâlnirea pe care a avut-o cu Mr. Pink, în urmă cu ceva timp. Cei doi au vorbit atunci despre mutarea Irinei în Statele Unite ale Americii, într-o parcare subterană.

Actualul iubit al vedetei chiar a început să îl certe pe omul de afaceri, întrucât nu îi răspunde nici că nu o lasă pe Irina să se mute, dar nici că o lasă.

„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo. Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da.

Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.

Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe. Că asta înseamnă lipsă de responsabilitate față de copil și încă și mai multe, spuse sau nespuse și mai mult doar subînțelese.

Nu le putea nici el răspunde, nici ei, nici lui, ceea ce exact simțea că se petrece în sufletul său, înainte să se clarifice, el cu el, așa că le spuse că pe 9 ianuarie el și Irina se vor întoarce amândoi în România și după aceea se va mai gândi la acest subiect.

„Era mult prea serios”

Era mult prea serios pentru a fi judecat și hotărât sub presiunea timpului. După care ieși tăcut din Rolls, chemă liftul și urcă în apartament. La plecare la aeroport, când așteptau îmbarcarea, i se păru că Irina era parcă un pic îmbufnată. De altfel, și el era frământat de acea discuție care, una peste alta, îi lăsase un gust până atunci necunoscut și cam amar.

De fapt, întregul subiect în sine continua să îl frământe, însă, odată ajunși în țară și luându-se cu treburile de zi cu zi, impresiile respective pieriră, și el cel puțin nu se mai gândi la asta (decât poate în subconștient)', a scris Irinel în ultimul volum al cărții sale ce urmează a fi lansat în curând.

A decis să o lase să stea împreună cu mama sa

Totuși, în iulie 2018, Irinel Columbeanu, alături de Oana, iubita lui de atunci, au condus-o pe fiica lui la aeroport. La vremea respectivă, Irina pleca în vacanță la mama sa, în SUA, pentru două luni. Totuși, înainte ca fata să se întoarcă în țară, omul de afaceri și-a sunat fosta soție și-a comunicat decizia sa, că este de acord ca fiica lor să rămână acolo.

„Ceea ce, dintr-odată, îl izbi fu conștientizarea diferenței între cele două lumi, cea de acolo, în America, a permanentei accelerări a căutării și aplicării noului în toate domeniile, și cea de aici, din România, unde niciun doctor n-ar fi operat-o cu un consimțământ parental transmis în acest fel din străinătate, unde dacă vrei să candidezi undeva, la orice alegeri, ca să fie oficial andorsate semnăturile susținătorilor tăi trebuie neapărat să fie prezentate acelea pe hârtie „în original.

Eventual într-o căsuță de tabel și, dacă mai sunt unele și false (că doar se vând, i se oferiseră și lui acum 6 ani, cu prețul pe mia de semnături), „lăsați, mai vedem noi, „totul se-aranjează. Se duse în fosta cameră a tatălui său ca să se gândească bine și să se hotărască ce să facă, și după ce așteptă să se facă o oră rezonabilă de vorbit, de fapt de continuat discuția din ianuarie cu Pink de la Los Angeles, când îl certase în parcarea subterană, puse mâna pe telefon:

— Bună, Monica! Știi, pe lângă consimțământul trimis pe WhatsApp mai am unul, în legătură cu ce am dezbătut atunci, în ianuarie, cu Pink în parcare, pe care ți-l transmit acum verbal, prin telefon: e OK', a mai povestit Irinel în cartea sa.

sursă foto- Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter