TJ Miles, adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor 2022: „Las lucrurile să vină de la sine”

Publicat pe

TJ Miles a spus adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor. Proaspăt întors din Republica Dominicană, după 18 săptămâni petrecute în concurs, el a vorbit deschis despre experiența din junglă. La un moment dat, el a lămurit și zvonurile privind idila cu fosta lui colegă, speculații apărute după eliminarea din show-ul de la PRO TV. Iată ce a dezvăluit!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

TJ Miles a spus adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor. Concurentul a fost eliminat din show-ul de la PRO TV după 18 săptămâni petrecute în Dominicană. Întors în România, el a oferit un interviu în care a abordat diferite subiecte, discutând, printre altele, și despre idila cu fosta lui colegă din junglă.

TJ Miles, adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor 2022: „Las lucrurile să vină de la sine'TJ Miles, adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor 2022: „Las lucrurile să vină de la sine'

Pentru TJ Miles, participarea la Survivor a fost una destul de complicată, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Cel mai greu i-a fost să dea randament la probe, ținând cont că făcea foamea și nu se putea hrăni. În ciuda condițiilor grele, e dezamăgit că a fost eliminat, dar totodată ușurat de această hotărâre.

Citește și: Câți bani a primit TJ Miles pentru participarea la Survivor:”Competiția asta schimbă mulți oameni”

Citește și: Alex Nedelcu și TJ Miles, la un pas de bătaie la Survivor.Concurenții au fost nevoiți să intervină

Citește și: De ce a plecat Cosmin Seleși de la 'Te cunosc de undeva':'Am zis gata, stop, până aici'

Citește și: Cornel Palade, prima reacție după ce fiica lui a fost dată afară din casă, la Londra:”Noi nu o ținem din banii noștri, căci nu ne permitem”

TJ Miles, adevărul despre relația cu Alexandra Duli la Survivor 2022

Printre altele, TJ Miles a vorbit și despre speculațiile privind idila cu Alexandra Duli, la Survivor 2022. Acesta a recunoscut că, deși nu are o iubită și în prezent e singur, nu exclude posibilitatea de a avea o relație cu blondina.

„Nu știu ce să spun. Până la a avea o relație cu o fată, oricine ar fi, durează. Nu pot spune că mă gândeam la vreo relație cu cineva de la Survivor, dar ce pot spune este că o cunosc foarte bine pe Alexandra Duli de când stăteam în junglă, ea fără machiaj, fără confortul de-acasă, fără să se îmbrace frumos, fără să arate cea mai frumoasă parte a ei așa cum ar arăta-o când ai ieși cu ea în oraș.

Am văzut-o dormind pe jos, lângă mine, în baracă. Am văzut-o înfometată, ca mine. Am văzut-o pe traseu, am văzut-o fără să facă duș, am văzut-o în modul ei organic, natural și mi-a plăcut de ea. Nu pot să spun că nu-mi place de ea sau că mi se pare că nu ar fi de mine, dar nu știu dacă este o fată pentru o relație acum, în momentul acesta, deoarece nu a fost să fie încă.

Tot ce pot să spun este că, dacă ar fi să fie vreodată o relație între mine și Alexandra Duli, o să se întâmple, organic, o selecție naturală, o să se întâmple pur și simplu după ce ne-am cunoaște în viața reală și am evolua împreună, dacă ar fi să rămânem împreună.

Însă, eu sunt deschis, sunt un om care nu zice ,,Nu' fără să vadă și să afle, și las lucrurile să vină de la sine. Dacă vreodată va fi o relație între mine și Alexandra Duli, o să vină organic', a spus TJ Miles pentru Fanatik.ro.

„Nu am nicio iubită'

De asemenea, TJ Miles a dezvăluit și cum ar trebui să arate viitoarea lui iubită. Se pare că fostul concurent de la Survivor 2022 nu pune mare accent pe frumusețea exterioară, ci pe cea interioară. Își dorește ca partenera lui să fie o mamă bună pentru copilul pe care speră să-l aibă în viitor.

„În momentul acesta nu am nicio iubită, Im single. Cum ar trebui să fie ea? În primul rând, vreau să știe lumea că eu chiar am făcut un vlog pe acest subiect pe canalul meu de YouTube, intitulat ,,Harta către inima mea'. Chiar încurajez toate fetele să vadă acest vlog, este detaliat, și ar fi frumos să se documenteze înainte să slide into my DMs, cum s-ar spune.

Dar, cum ar trebui să fie ea? Păi ar trebui să fie deșteaptă, ambițioasă, să aibă motivație, să vrea ceva de la viață, să creeze un legacy, un empire, vreau o fată mai greu de găsit, știu asta, dar întotdeauna mă încred în destin și, dacă o să fie pentru mine, atunci așa să fie. Nu o să-mi scad standardele și nici nu o să vreau mai puțin.

Ca să găsesc ceva, nu mă grăbesc. Am acces la fete, dacă vreau o fată ca să mă simt bine sau ceva de genul ăsta, dar o relație de lungă durată este ceva ce nu voi avea cu oricine, iar decizia mea este să caut exact ce vreau, pentru că numai atunci o să fiu cu adevărat fericit cu partenerul meu de viață care, nu doar că o să fie partenerul meu, va fi și fata care va crește copilul meu. Deci trebuie să fie big blană, cap-coadă, sus-jos dacă-mi va crește copilul. De fapt, îl creștem împreună, dar mentalitatea ei automat se va transmite și la copil', a mai mărturisit fostul concurent Survivor.

Cum ar trebui să arate viitoarea iubită a lui TJ Miles

Printre principalele calități pe care și le dorește de la viitoarea lui parteneră se numără loialitatea și ambiția. De asemenea, TJ Miles vrea ca fata de lângă el să fie deșteaptă.

„Pentru mine este important să fie bună înăuntru, să aibă o gândire curată, deoarece frumusețea nu este pentru întotdeauna. În schimb, gândirea și caracterul sunt pentru totdeauna.

Mai bine găsesc o fată care nu este cea mai frumoasă, dar este cea mai bună înăuntru, adică are caracter, este loială, deșteaptă, ambițioasă – și este și frumoasă, dar frumusețea nu este pe primul loc, așa cum am spus. Aceasta se duce la un moment dat, toți îmbătrânim, toți expirăm la un moment dat', a explicat el.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter