De ce a plecat Cosmin Seleși de la ”Te cunosc de undeva”: ”Am zis gata, stop, până aici”

Publicat pe

De ce a plecat Cosmin Seleși de la emisiunea 'Te cunosc de undeva', după nouă ani în care a fost moderator alături de Alina Pușcaș. Prezentatorul TV a vorbit despre subiectul, care a pus mulți telespectatori pe gânduri. Cosmin Seleși a spus adevărul despre plecarea lui de la Antena 1.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Vestea plecării lui Cosmin Seleși de la emisiunea 'Te cunosc de undeva' i-a lăsat șocați pe mulți telespectatori. Prezentatorul TV modera alături de Alina Pușcaș de nouă ani emisiunea. Totuși, acesta a ales să plece de la Antena 1 după multă muncă depusă. Acum, Cosmin Seleși a vorbit pentru prima dată despre motivul pentru care a ales să plece de la emisiunea, pe care o prezenta de ani buni.

De ce a plecat Cosmin Seleși de la 'Te cunosc de undeva': 'Am zis gata, stop, până aici'De ce a plecat Cosmin Seleși de la 'Te cunosc de undeva': 'Am zis gata, stop, până aici'

'Te cunosc de undeva' este prezentat de Alina Pușcaș și de Pepe, emisiunea fiind la al 17-lea sezon. Cosmin Seleși și-a încheiat socotelile cu Antena 1, anul trecut, însă nimeni nu se aștepta ca moderatorul de televiziune să nu mai prezinte emisiunea 'Te cunosc de undeva'.

Citește și: Cu ce se ocupă Cosmin Seleși, după ce și-a dat demisia de la Antena 1: „Nu a fost ușor'

Citește și: Mesajul lui Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit de Pepe la „Te cunosc de undeva!”: „Am râs, am învățat și am plecat”

Citește și: Un nou cuplu se destramă pe Insula Iubirii: „Aleg să îi ofer libertatea!'

Citește și: Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor. Suma este colosală

De ce a plecat Cosmin Seleși de la 'Te cunosc de undeva'

Cosmin Seleși a vorbit despre plecarea lui de la emisiunea 'Te cunosc de undeva' pe care a prezentat-o timp de nouă ani. Prezentatorul a spus adevăratele motive pentru care a decis să spună adio locului de muncă, de la vremea respecivă.

E un proiect superb, un proiect pe care l-am îndrăgit, pe care-l iubesc în continuare. Dar eu sunt om activ, mie îmi plac provocările… nu că m-am plictisit, dar… 9 ani a durat proiectul, am fost primul prezentator. Ne-au dat cei de la Fremantle (n.r. compania de producție) și o diplomă, fiind singurul format din lume care a avut atâtea ediții.

A fost o experiență foarte frumoasă, am cunoscut oameni mișto, am învățat foarte multe lucruri, am avut o echipă fantastică, am rămas cu unii în relații foarte bune, dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Adica eu vreau să merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici. Am văzut, am făcut, cred că am facut performanță, din punctul meu de vedere sunt convins, e un show care a livrat foarte bine. Cred ca mi-am făcut treaba acolo și cred că am spus tot. Nu mai exista nicio provocare pentru mine', a povestit Cosmin Seleși, în podcastul 'Acasă la Măruță'.

Cosmin Seleși are ofertă de la PRO TV

Cosmin Seleși recunoaște că îi este dor de televiziune, însă spune că se simte bine în prezent. Acesta avea nevoie de o schimbare, care a venit, se pare, cu multe lucruri bune în viața lui. Prezentatorul TV susține că are și o ofertă de la PRO TV, însă nu a dat mai multe detalii momentan.

Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, de fapt. Eu am vrut să mai renunț o dată. Acum am zis gata, stop, nu mai vreau. Până aici! Mi-a fost teamă, mi-a fost foarte teamă, recunosc cu mâna pe inimă, dar mă simt mai bine, Cătălin, mi-e bine. Da, mi-e dor de televiziune, mi-e dor să fac un format, să mă lăfăi în sosul ăla, dar momentan mi-e bine. Recunosc că au mai venit propuneri, am o propunere și de la voi, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate să îmi permit să spun da, nu, da, nu. Iar legat de partea financiară sunt ok, mi-e bine', a mai spus Cosmin Seleși, în podcastul lui Cătălin Măruță.

Sursă foto: Instagram, Captură Video

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter