Mesajul lui Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit de Pepe la "Te cunosc de undeva!": "Am râs, am învățat și am plecat"

Publicat pe

Timp de 9 ani și nu mai puțin de 16 sezoane, Cosmin Seleși a fost, alături de Alina Pușcaș, prezentator la Te cunosc de undeva! Recent, simpaticul actor și-a luat la revedere de la fanii emisiunii printr-un mesaj emoționant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Vestea că Pepe îl va înlocui pe Cosmin Seleși la Te cunosc de undeva! a luat prin surprindere pe toată lumea, cu atât mai mult cu cât cuplul format din actor și frumoasa lui parteneră de scenă avea o chimie deosebită și un șarm pe măsură. Iată însă că nu mai există niciun dubiu, chiar azi și Cosmin Seleși luându-și rămas-bun de la fanii emisiunii, pe contul său personal de socializare.

Mesajul lui Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit de Pepe la "Te cunosc de undeva!": "Am râs, am învățat și am plecat"Mesajul lui Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit de Pepe la "Te cunosc de undeva!": "Am râs, am învățat și am plecat"

Mesajul lui Cosmin Seleși după ce a fost înlocuit de Pepe la Te cunosc de undeva!

La sfârșitul anului trecut, contractul lui Cosmin Seleși nu a mai fost prelungit, deși prezentatorul a făcut parte din cele 16 sezoane ale emisiunii Te cunosc de undeva! La scurt timp, actorul a apărut la PRO TV, unde a și filmat pentru seara de Revelion, semn că a acceptat o ofertă din partea postului. Între timp, a fost confirmat și numele noului prezentator, în persoana lui Pepe, iar actorul și-a luat la revedere de la fani, dezvăluindu-le și câteva dintre planurile sale de viitor.

Citește și: Cosmin Seleși, primele declarații după plecarea de la Antena 1: „Analizez ofertele”

Citește și: Pepe, totul despre sezonul 16 Te cunosc de undeva: „Proiectul m-a determinat să mă autodepăşesc”/ INTERVIU

Citește și: Vlăduța Lupău a aflat sexul bebelușului! Mama cântăreței a dezvăluit că artista este însărcinată cu…

Citește și: Andreea Mantea, anunț neașteptat despre căsătorie:Deja e rușinos să te măriți

„Am agățat pălăria și haina în cuier. Ce călătorie frumoasă a fost! S-a simțit că o serie limitată. Am fost destul de norocos să fac parte dintr-un show de televiziune în care am intrat, am contribuit cu partea mea, am râs, am învățat și am plecat. Familia Te Cunosc De Undeva merge mai departe. Am legat prietenii frumoase cu o echipă de vis și cu un casting mereu surprinzător, cu care am lucrat 9 ani, 16 sezoane adică 240 de ediții.
N-a fost niciodată un moment potrivit pentru a spune la revedere. Cu toate astea, timpul trece repede și, încă de anul trecut de când am decis să plec de la TCDU, scriu următorul capitol, cu proiecte în care pun mult suflet, filmul Secretul lui Zorillo' care va apărea în cinematografe în 22 aprilie, piese de teatru și Cosmin Selesi Orchestra. Sănătoși să fim!„, a scris Seleși pe contul de socializare.

Pepe: „De-a lungul timpului, am trecut prin toate ipostazele”

Vestea că Pepe îl va înlocui pe Cosmin Seleși la Te cunosc de undeva! circula deja cu mult înainte de a fi confirmată de postul de televiziune, dar și de artist, care a încercat să țină secretul. De altfel, alegerea sa pentru acest rol era mai mult decât previzibilă, Pepe fiind un veteran al acestui show, atât în calitate de concurent, cât și de invitat și, nu în ultimul rând de câștigător al mai multor ediții.

„Sunt încântat de propunerea postului şi vă spun cinstit că vin cu un avantaj din start: cunosc foarte  bine acest proiect! De-a lungul timpului, am trecut prin toate ipostazele – concurent, invitat special, jurat, iată, acum şi prezentator… doar regizor mai lipseşte să fiu! Vin la platou ca acasă, şi asta e cel mai important pentru mine.

După 16 sezoane, publicul ştie foarte bine care este atmosfera de la platou – o joacă şi o distracţie încă de când intrăm pe uşă, dimineaţa şi până seara, când ne revedem la machiaj pentru a ‘restitui personajele! De munca din spatele fiecărui rol nu mai spun nimic, pentru că ştiţi deja cât se chinuie fiecare concurent la repetiţiile de canto, actorie sau dans, pentru fiecare gală' , a declarat Pepe, noul prezentator al show-ului Te cunosc de undeva!

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter