Cosmin Seleși, primele declarații după plecarea de la Antena 1: "Analizez ofertele"

Publicat pe

Cosmin Seleși a plecat de la Antena 1, după 10 ani petrecuți în calitate de prezentator al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Actorul s-a mutat la televiziunea concurentă, PRO TV, participând la „Protevelion’. Telespectatorii au fost surprinși când l-au văzut pe Cosmin prezentând la un alt canal tv, având în vedere că era una dintre vedetele principale ale Antenei 1. Primele declarații făcute de Cosmin Seleși după ce a plecat de la „Te cunosc de undeva”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Cosmin Seleși a plecat de la Antena, după 16 sezone de „Te cunosc de undeva”. De câteva luni, actorul a decis să facă o schimbare pe plan profesional, motiv pentru care și-a anunțat plecarea de la Antena 1. Vedeta tv a renunțat la postul tv pentru alte proiecte.

Cosmin Seleși, primele declarații după plecarea de la Antena 1: "Analizez ofertele"Cosmin Seleși, primele declarații după plecarea de la Antena 1: "Analizez ofertele"

Multă lume îl cunoaște pe Cosmin Seleși încă de pe vremea când juca rolul unui afacerist în serialul „În familie”, de la Prima Tv. Ulterior a primit un rol în serialul de succes  „La Bloc”, producție realizată de PRO TV. Anii au trecut, iar el s-a mutat la Antena 1 unde a stat până în prezent.

Citește și:  Șerban Copoț și Cosmin Seleși au fost eliminați de la Asia Express.”Este o dezamăgire dublă, e greu să ieși din concurs așa.”

Citește și: Octavian Strunilă recunoaște că a avut probleme în căsnicia cu Oana Botez:„Eram agresiv'

Citește și: Cu ce se ocupă fosta soție a lui Alex Velea, după ce a părăsit definitiv România.Are o carieră de invidiat

Citește și: Ce s-a întâmplat cu sora lui Petrică Mîțu Stoian și impresarul Doru Gușman, la parastasul de trei luni al artistului:„Eu nu am nimic cu…'

Cosmin Seleși, primele declarații după plecarea de la Antena 1

Cosmin Seleși a făcut o schimbare majoră în viața sa. După 10 ani, a decis să plece de la Antena 1. Acesta a prezentat ani de zile emisiunea Te cunosc de undeva, alături de Alin Pușcaș. Recent, actorul a făcut primele declarații după plecarea de la postul tv. În prezent, omul de televiziune are mai multe oferte, pe care le analizează, dar momentan nu știe ce proiect va modera pe viitor. Cosmin este ocupat cu trupa, Cosmin Seleși Band, cu care are concerte și joacă în filme. Fostul prezentator de Antena 1 apare în  „Pup-o, mă 2”, care se difuzează pe Netflix. Aactorul a menționat că și-a dat demisia de la Antena 1 și nu l-a dat nimeni afară.

„Acum sunt acasă, analizez ofertele. Da, am prezentat în locul lui Cătălin Măruță dar momentan nu știu nimic sigur ce voi face în televiziune. Sigur este că am început să am concerte cu. Cosmin Seleși Band și că abordăm un repertoriu interesant de muzică românească, piese pe care nu s-a gândit nimeni să le folosească în concerte și să le readucă la viață. În plus, am început să facem filme cu Alin Pânc și Văru Săndel și avem multe proiecte la care vom lucra.”, a declarat Cosmin Şeleşi, pentru Click!

Cosmin va urca din nou pe scenă

Cosmin Seleși este om de televiziune, dar și actor. Vedeta tv nu a uitat de pasiunea sa, iar de curând a primit o ofertă din partea Teatrului Muzical Ambasadorii. Când era adolescent, Cosmin a venit în București pentru visul de a deveni actor. După ce a jucat în mai multe seriale românești, acesta s-a implicat și în lumea televiziunii. Ca actor de film, Seleși a debutat în „Terminus Paradis, în regia lui Lucian Pintilie, la 21 de ani dar a avut șansa să lucreze și cu alți regizori apreciați.

Managerul Ciprian Rogojan a mărturisit care a fost motivul pentru care a decis să colaboreze cu Cosmin. De ce Teatrul Muzical Ambasadorii? Pentru că este un teatru tânăr din punctul meu de vedere, e un teatru muzical, e o provocare pentru mine. Cred că arta spectacolului poate fi dusă și exploatată la maxim atâta timp cât ai în teatru și coregrafi, balerini, interpreți, cântăreți, și actori, Eu cred că împreună vom face niște proiecte minunate. Să ne ajute bunul Dumnezeu să scăpăm de pandemie odată și să se întoarcă încet, încet publicul în sala de teatru. „Cosmin Selesi este „noul As din mânecă” al Tetrului Muzical Ambasadorii, un profesionist și un artist desăvârșit alături de care suunt convins că vom face performanță. Mă bucură entuziasmul și dedicarea lui Cosmin, ideile creative și propunerile îndrăznețe, a mărturist Mihai Ciprian Rogojan.

Cosmin Seleși a obținut un premiu pentru cel mai bun actor, la Sankt Petersburg

Îndrăgitul actor și prezentator TV Cosmin Seleși a muncit foarte mult pentru a-și îndeplini dorințele. Acesta a spus de multe ori că umorul îl definește, iar în urmă cu câtiva ani a primit un premiu la Sankt Petersburg, pentru cel mai bun actor. În urmă cu ceva timp povestea că a ajuns la Antena 1 după ce o fostă colegă la chemat la casting pentru „Te cunosc de undeva.

Intr-o săptămână m-au ales. Adică, m-au ales pentru că sunt foarte bun şi vreau să subliniez acest lucru. (Râde) Datorită înălţimii m-au ales. Nu că aş fi mic, dar s-a creat asta, cum că Seleşi e mititel. Nu sunt mititel, e Alina Puşcaş prea înaltă”, declara Cosmin in urma cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter