Gabriela Cristea a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare: „Trebuie să fac RMN”

Publicat pe

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare. Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Aceasta nu doar că bucură publicul cu aparițiile sale pe micile ecrane, ci este și o mamă extrem de implicată în educația copiilor săi. Cu toate acestea, viața brunetei nu este întotdeauna roz. Recent, ea a ajuns la spital cu dureri groaznice. Iată ce i-au spus medicii!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Gabriela Cristea este întotdeauna o prezență plăcută pentru publicul larg. Aceasta reușește întotdeauna să atragă atenția datorită personalității sale puternice, dar și a modului în care abordează subiectele. Mai mult decât atât, ea nu pozează în ceea ce nu este și arată mereu atât bucuriile, cât și problemele cu care se confruntă. Recent, ea a plecat de urgență la spital deoarece se confrunta cu dureri îngrozitoare. Iată ce i-au spus medicii!

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare: „Trebuie să fac RMN'Gabriela Cristea a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare: „Trebuie să fac RMN'

Aceasta a aflat că trebuie obligatoriu să facă un RMN deoarece situația în care se află nu este una tocmai roz. Problemele de sănătate cu care se confruntă au apărut în urmă cu mai mult timp.

Citește și: Maria Constantin a jignit-o grav pe Gabriela Cristea, fosta soție a lui Marcel Toader: „Supraponderală și rea’

Citește și: Ștefan Stan a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui, Simona, a născut: „Sentimente pe care nu le pot descrie'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă:„E cooperant, înțelege tot

Citește și: Emilian Dimoftei de la Căsătoriți pe nevăzute are o nouă iubită.Cine l-a cucerit după despărțirea de Andreea

Gabriela Cristea a ajuns la spital cu dureri îngrozitoare

Gabriela Cristea a ajuns de urgență la spital! Vedeta se confruntă, de câțiva ani, cu crize sciatice, care nu îi permit câteodată nici măcar să stea confortabil pe scaun. Tavi Clonda a fost cel care a dus-o pe soția sa la spital și a așteptat-o alături de cele două fetițe, până când prezentatoarea a primit diagnosticul.

„Sunt… Trebuie să fac RMN, m-am programat deja. A zis că în funcție de ce am, îmi spune ce trebuie să fac. CT-ul nu vede toate astea. Nu mai mergem la ortoped. Așa mă așez și la serviciu pe scaun, dar par această perfectă', a spus vedeta de televiziune, după ce a ieșit din cabinetul medicului. 

Criza sciatică i-a distrus vacanța

Aceasta a mai povestit că în urmă cu câțiva ani s-a lovit de aceeași problemă majoră. Bruneta se afla în vacanță, la Roma, alături de soțul ei, când au început să apară durerile.

„Atunci când suntem la Kanal suntem Gabriela şi Tavi, dar nu prea comunicăm, nu avem gesturi de tandreţe. El are treaba lui, eu treaba mea. Mi-a plăcut faptul că la un moment dat m-a dus la Roma. Am zăcut cu o criză de sciatică vreo săptămână, dar a meritat. Eu fac micul-dejun pentru că doar eu gătesc. Nu se atinge nimeni de teritoriul meu', a povestit ea.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter