Ce înseamnă A 7 2, tatuajul pe care-l are Ana Dobrovie de la Survivor

Publicat pe

Ce înseamnă A 7 2, tatuajul pe care-l are pe mână Ana Dobrovie de la Survivor. Survivor România 2022 a început de aproximativ trei săptămâni. Telespectatorii au făcut cunoștință cu toți concurenții și și-au ales deja favoriții. La fel ca restul participanților, și Ana Dobrovie, tânăra din echipa albastră, are parte de sute de susținători. Iată ce înseamnă A 7 2, tatuajul pe care Războinica îl are pe mână. Puțini îi cunosc semnificația!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce înseamnă A 7 2, tatuajul pe care-l are pe mână Ana Dobrovie de la Survivor. Ana Dobrovie este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Survivor. Pe lângă dans, se pare că tânăra mai are o mare pasiune. Războinica din Republica Dominicană are mai multe tatuaje imprimate pe corp, dovadă că este o mare fană a acestor desene.

Ce înseamnă A 7 2, tatuajul pe care-l are Ana Dobrovie de la SurvivorCe înseamnă A 7 2, tatuajul pe care-l are Ana Dobrovie de la Survivor

Ce înseamnă A 7 2, tatuajul pe care-l are pe mână Ana Dobrovie de la Survivor. Ana Dobrovie se laudă cu o siluetă demnă de invidiat, dar și cu niște tatuaje speciale. La fel ca în cazul tuturor pasionaților, aceste desene au și pentru ea o semnificație deosebită. Cel care le-a atras atenția în mod deosebit atenția telespectatorilor este cel de pe mâna ei, cel cu A 7 2.

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor:”Foarte inteligentă!”

Citește și: Scandal între Elena Matei și Ana Dobrovie la Survivor:„Vezi că ți se deplasează siliconul, de la vorbit!'

Citește și: Maria Olteanu de la Mireasa, acuzații grave la adresa fostului soț:„M-a strâns de gât…'

Citește și: A murit soprana Smaranda Drăghici-Pâslaru.Artista avea doar 35 de ani

Ce înseamnă A 7 2, tatuajul pe care-l are pe mână Ana Dobrovie de la Survivor

Ce înseamnă A 7 2, desenul pe care-l are pe mână Ana Dobrovie de la Survivor. Pe unul dintre brațe, Ana Dobrovie de la Survivor are scris A 7 2. Potrivit cancan.ro, cel mai probabil, cele două cifre, 7 ș 2, provin de la data ei de naștere. Cât despre litera A, e posibil ca aceasta să provină de la numele ei.

Nu este singurul tatuaj care le-a stârnit curiozitatea telespectatorilor Survivor România 2022. Pe brațul drept, Ana Dobrovie de la Survivor are scris „What doesnt kill you, makes you stronger', ce pare a fi un motto în viață pentru ea.

Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu, replici dure către Ana Dobrovie, la Survivor

Ana Dobrovie de la Survivor 2022 a fost luată în vizor de unii coechipieri din echipa Războinicilor. Într-una dintre edițiile difuzate pe PRO TV, Ionuț Popa și Alexandru Nedelcu au avut câteva replici dure la adresa ei. Cel dintâi crede că blondina ar trage echipa în jos și că e o fire individualistă. În plus, susține că tânăra ar avea niște ieșiri nefondate.

„Ana e individualistă. Pentru mine personal, Ana este singura care îmi dă o energie foarte nașpa. Are niște ieșiri. Ar trebui să ne mulțumească pentru cât de departe merge’, a spus Ionuț Popa de la Războinici, la Survivor 2022.

Deși nu a avut nicio divergență cu Ana Dobrovie, Alexandru Nedelcu e de aceeași părere cu Ionuț Popa. Concurentul de la Survivor a declarat că Războinica s-ar pune mereu pe primul loc înaintea echipei, lucru care îl deranjează.

„Nu am nimic personal cu Ana, nu am avut nicio divergență… doar că atunci când este vorba despre echipă, ea se pune mereu pe primul loc și pe urmă urmează echipa’, a spus Alexandru Nedelcu despre Ana Dobrovie la Survivor 2022.

Sursă foto: Instagram, Comunicat de presă

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter