Cătălin Zmărăndescu, în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor: "Foarte inteligentă!"

Publicat pe

Cătălin Zmărăndescu a intrat în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor, după ce Faimosul a ținut un discurs care i-a deranjat pe unii dintre Războinici. Concurenta i-a dat imediat replica sportivului, însă Zmărăndescu nu i-a rămas dator, aruncându-i o replică acidă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cătălin Zmărăndescu a intrat în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor, cu puțin înainte de Consiliul de eliminare, după ce sportivul, dezamăgit de evoluția echipei sale, a ținut un mic speech. Zmărăndescu a menționat cât de afectat este de faptul că echipa sa pierde întruna, mărturisind că îi este rușine de performanțele lor, cu atât mai mult cu cât, de-a lungul carierei, nu a fost niciodată învățat să piardă. Acela a fost momentul în care Ana Dobrovie a izbucnit în râs…

Cătălin Zmărăndescu, în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor: "Foarte inteligentă!"Cătălin Zmărăndescu, în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor: "Foarte inteligentă!"

Cătălin Zmărăndescu a intrat în conflict cu Ana Dobrovie la Survivor

Echipa Faimoșilor a pierdut ieri al treilea om, pe Andreea Tonciu, în timp ce Războinicii au avut un parcurs mult mai bun decât competitorii lor și s-au bucurat de recompense. Lipsa hranei, a somnului, dar și rezultatele proaste din competiție, de până acum, l-au făcut pe Cătălin Zmărăndescu să aibă un discurs amar. Sportivul a fost foarte deranjat în momentul în care a surprins-o pe Ana Dobrovie, din tabăra Războinicilor, izbucnind în râs în timp ce el își făcea confesiunea.

Citește și: Primul scandal la Survivor 2022. Roxana Ciuhulescu, discuții aprinse cu Zmărăndescu: „Nu suntem o familie”

Citește și: Cătălin Zmărăndescu de la Survivor, atacat de fiul său: „Le faci oamenilor zile negre”

Citește și: Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor: „Îmi cer scuze dacă am greșit”

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare'

Aceea a fost scânteia care a aprins focul, iar Cătălin Zmărăndescu a intrat în conflict direct cu Ana Dobrovie la Survivor.

„Râzi? Crezi că e de râs? Ce ai făcut în viața ta ca să fii mândră? De câte ori a cântat imnul pentru tine? Felicitări ca ați câștigat, dar nu râde. Se întoarce roata' , i-a spus Cătălin Zmărăndescu, vizibil deranjat.

Ana Dobrovie, replică dură pentru Faimos

Ana Dobrovie, de profesie dansatoare și o prezență activă pe rețelele de socializare, unde se laudă cu mulți fani, a fost deranjată de comentariul Faimosului și nu i-a rămas datoare. Cătălin Zmărăndescu a intrat în conflict cu Ana Dobrovie, la Survivor, după ce a surprins-o pe Războinică râzând în urma micului său discurs. Faimosul era deja într-o stare proastă, dat fiind că, după ce echipa sa a pierdut din nou, a izbucnit în plâns.

Ana Dobrovie nu s-a lăsat însă mai prejos și i-a dat replica lui Cătălin Zmărăndescu, simțindu-se jignită de cuvintele acestuia.

„Da, am adus 2 puncte, sunt foarte fericită deoarece în ultimele jocuri nu am reușit să aduc punct, și acum am echilibrat puțin și partea mea. Și aș vrea să îi dau și o replică domnului Cătălin Zmărăndescu. Înainte să ne judece pe noi, noi nu suntem persoane cunoscute, dar el nu știe despre noi, ce am făcut noi la viețile noastre, ce am adus. Așa că să se raporteze la persoanele pe care le cunoaște și să nu vorbească despre viețile noastre personale. Mulțumesc!', a spus Ana Dobrovie.

Sportivul nu s-a putut stăpâni și a comentat, după micul discurs al Anei Dobrovie.

'Foarte inteligentă. Super inteligentă, bravo!', a răspuns, ironic, Cătălin Zmărăndescu.

La scurt timp după aceea, Faimoșii au mai pierdut un membru al echipei – Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor, urmându-le pe colegele ei de echipă Xonia și Roxana Ciuhulescu, cea din urmă plecând din motive medicale.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter