De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza: „Suntem cu doctorii pe telefoane”

Publicat pe

De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza, matinalul Antenei 1. Dani Oțil prezintă, din 2008, alături de Răzvan Simion, matinalul de la Antena 1. Puține au fost momentele în care cei doi nu s-au prezentat în platoul „Neatza', iar motivele pentru care au lipsit au fost întotdeauna extrem de întemeiate. Zilele trecute, soțul Gabrielei Prisăcariu nu a apărut pe micile ecrane, iar fanii s-au îngrijorat. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

De ce a lipsit Dani Oțil de la Netaza, matinalul Antenei 1. Dani Oțil este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune din România. Acesta nu doar că are o carieră de invidiat, ci și o familie absolut superbă! A devenit pentru prima oară tată anul trecut, iar micul Luca Tiago îi oferă toate motivele pentru a zâmbi. Recent, el a lipsit din platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani', iar oamenii și-au ridicat multe semne de întrebare. Iată ce s-a întâmplat!

De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza: „Suntem cu doctorii pe telefoane'De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza: „Suntem cu doctorii pe telefoane'

Soția prezentatorului de la Antena 1 a vorbit despre motivele pentru care acesta nu a fost prezent la emisiune. Ba mai mult, se pare că Dani a acordat un interviu în care a explicat care este situația din casa lui.

Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Mihaela Rădulescu, în direct. Florin Ristei a reacționat:'Te mai ceartă și acum?’

Citește și:Gabriela Prisăcariu a împlinit 29 de ani! Ce cadou i-a luat Dani Oțil:'Nu pot să egalez salamul de biscuiți, așa că…'

Citește și : În ce relații sunt Georgiana Lobonț și Armin Nicoară, după ce s-au certat de sărbători:„Fiecare e pe cont propriu’

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:„E de dat de exemplu’

De ce a lipsit Dani Oțil de la Neatza, matinalul Antenei 1

Dani Oțil a lipsit câteva zile de la matinalul Antenei 1. Se pare că fiul acestuia are câteva probleme de sănătate, iar prezentatorul TV a vrut să îi fie alături băiețelului său, dar și soției. Gabriela Prisăcariu a spus pe Instagram că partenerul ei de viață lipsește de pe micile ecrane pentru a-i fi alături micuțului Luca Tiago.

„Mama, ne întreabă oamenii de ce nu merge tati la muncă. Poți să le explici că te-ai îmbolnăvit și tati stă acasă cu bebe?', a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

„Suntem cu doctorii pe telefoane'

Deși starea de sănătate a fiului său s-a mai îmbunătățit, Dani Oțil continuă să stea câteva zile acasă pentru a-i fi alături soției sale. În următoarele zile, toți cei trei membrii ai familiei vor avea nevoie de o odihnă și o alimentație corectă!

'Din fericire, e totul bine, dar nu puteam să o las singură pe Gabriela, pe soția mea, în această situație, mai ales că la noi nu se prea doarme acum. Nu avem bonă, dar acum e totul bine, suntem cu doctorii pe telefoane. Avem nevoie de timp și somn', a spus el pentru FANATIK.

Fiul lui Dani Oțil nu mânca

Fiul lui Dani Oțil a avut probleme mari de sănătate la doar 4 luni. Acesta nu mânca și nu lua absolut deloc în greutate. Acum, lucrurile par mai așezate, iar cel mic se simte din ce în ce mai bine.

'Pentru că nu prea ia în greutate și vomită tot ce mănâncă, am început să-i dau și formulă, în completare. Suntem la a treia formulă. De două zile mănâncă băiatul meu. Nu l-am văzut de când s-a născut el să mănânce așa. Cred că și asta l-a calmat. Mă gândesc că îi era foame, pentru că nu mânca. Și când mânca, vomita. De două zile mănâncă din 3 în 3 ore. E mai liniștit, mă gândesc că de asta era agitat și plângea, pentru că avea burtica goală.', a spus proaspăta mămică pe Instagram.

Sursă foto: Facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter