Prințesa Cristina a Spaniei divorțează. Soțul ei a fost surprins alături de o altă femeie

Publicat pe

Prințesa Cristina, sora mai mică a regelui Felipe al Spaniei, a anunțat că divorțează de soțul ei, Inaki Urdangarin. Bărbatul a fost surprins alături de o altă femeie, iar Prințesa Cristina nu a putut accepta acest lucru. Detalii neștiute din relația celor doi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințesa Cristina, sora mai mică a regelui Felipe al Spaniei, a anunțat că se desparte de soțul ei, Inaki Urdangarin, după 24 de ani de căsnicie. Despărțirea vine după ce au apărut mai multe fotografii cu bărbatul alături de o altă femeie, în urmă cu o săptămână.

Prințesa Cristina a Spaniei divorțează. Soțul ei a fost surprins alături de o altă femeiePrințesa Cristina a Spaniei divorțează. Soțul ei a fost surprins alături de o altă femeie

Iată de la ce ar fi pornit, de fapt, discuțiile între cei doi și cum au ajuns în acest punct critic al relației.

Citește și: Cadoul mai puțin obișnuit pe care l-a primit Regina Elisabeta a II-a de la Kate Middleton, de Crăciun: „Eram puțin îngrijorată'

Citește și: Xonia, primele declarații după ce a fost eliminată de la Survivor:„Cred că Elena Chiriac a avut ceva cu mine’

Citește și: Cum se înțelege Roxana Vancea cu soacra și ce relație au părinții ei cu soțul ei, Dragoș:„La capitolul ăsta…’

Citește și: De ce a votat-o Xonia pe Roxana Ciuhulescu, la Survivor:'Avea probleme la…'

Prințesa Cristina a Spaniei divorțează de soțul ei

În urmă cu doar o săptămână, Inaki Urdangarin a apărut alături de o altă femeie, iar mai multe imagini cu cei doi au apărut în toată presa. Ei bine, după ce Prințesa Cristina a Spaniei a văzut imaginile respective, a făcut un anunț total neașteptat.

Astfel, după 24 de ani de căsnicie, Prințesa Cristina a Spaniei și Inaki Urdangarin divorțează, iar anunțul a fost făcut chiar de cei doi.

„De comun acord, am decis să punem capăt căsniciei noastre. Devotamentul față de copiii noștri rămâne intact. Având în vedere că aceasta este o decizie privată, cerem respectul cuvenit din partea celor din jurul nostru', a fost anunțul celor doi, potrivit The Times.

Bărbatul nu a negat aventura

Inaki Urdangarin a apărut ținându-se de mâncă cu o altă femeie, în Franța. După ce au apărut aceste imagini în presă, bărbatul nu a negat aventura. Ba chiar mai mult, a adăugat faptul că aceste lucruri se întâmplă și că rezolva cu calm problema.

„Lucrurile acestea se întâmplă. Este o dificultate pe care o vom gestiona cu multă calmitate și împreună, așa cum am făcut întotdeauna', a declarat Inaki Urdangarin.

sursă foto- Profimedia și Hepta

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter