Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Cum au fost surprinși după "ultima" despărțire

Publicat pe

Orice-ar face, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu pot sta, se pare, prea mult timp departe unul de celălalt. Iată cum au fost surprinși cei doi foști și… actuali îndrăgostiți recent!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

În urmă cu nici două săptămâni, vestea că Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu – pentru a câta oară? – nu a mai luat pe nimeni prin surprindere, în povestea de dragoste a celor doi făcându-și loc un pattern deja previzibil.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani: „Am vrut să mă opresc”. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

Decizia a fost definitivă… două săptămâni!

La începutul lunii, blondina spunea că lucrurile între ea și Alex Bodi au luat sfârșit pentru totdeauna. Ea susținea că nu vrea să mai fie asociată cu numele fostului iubit și dorește să-și refacă viața pe cont propriu. La doar câteva zile distanță de despărțire, zvonurile despre noul iubit al Biancăi, un milionar turc, au început să apară… Asta în timp ce și Bodi, se spunea, se întorsese deja la fosta lui iubită, rusoaica Daria Radionova!

Bianca și Alex Bodi s-au despărțit chiar în ziua în care au împlinit doi ani de relație!

„Ieri, pe 1 septembrie, când am împlinit 2 ani de relație am decis să pun punct. (…) Da, este adevărat. Ieri am decis să pun punct relației mele cu Alex Bodi. Vreau să-i mulțumesc pentru relația frumoasă pe care am avut-o, dar decizia este definitivă. Nu intenționez să mă mai reîntorc la această decizie. Din acest moment aș vrea să nu mai fiu asociată cu niciun fel de acțiune pe care o face Alex Bodi, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Spynews.ro.

Iată însă că, ieri, după ce s-au mai întâlnit pentru „negocieri”, în urmă cu câteva seri, Bianca și Alex Bodi au fost surprinși de paparazzii Cancan împreună, ca o familie fericită, într-un mall din capitală… Mai mult, cei doi erau însoțiți de fiica blondinei, Sofia, iar relația dintre milionar și micuță era una extrem de apropiată.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Cum au fost surprinși după "ultima" despărțireBianca Drăgușanu și Alex Bodi, din nou împreună! Cum au fost surprinși după "ultima" despărțire

Cei doi au făcut shopping prin magazine, cu siguranță pentru Sofia, care azi a început grădinița, și apoi s-au oprit la standul cu înghețată, unde s-au regalat cu un desert rece.

conform sursei citate, urmă cu două seri, Alex Bodi și Bianca au avut o discuție destul de dură. Omul de afaceri s-a dus atunci după Bianca la un restaurant unde blondina petrecea. Omul de afaceri ar fi venit destul de nervos și cei doi ar fi discutat, în contradictoriu, minute bune. Ulterior, au ieșit în afara localului, unde s-au certat, din nou, în parcare. Dată fiind ziua de ieri însă, se pare că Bianca și Alex Bodi au ajuns din nou la un consens… Cel puțin până la următoarea despărțire!

Citește și: Adelina Pestrițu, primul mesaj după ce a terminat tratamentul pentru coronavirus: „Nu e plăcut să fii bolnav”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter