Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au mai dat o șansă. Au uitat complet de divorț și au petrecut la ziua lui Cătălin Botezatu

Publicat pe

Viața Biancăi Drăgușanu este mai ceva ca o telenovelă. Toate iubirile pe care le-a trăit până acum au fost pline de pasiune, dar și de certuri la ordinea zilei. Pe 3 decembrie, vedeta și soțul ei, Alex Bodi, ar fi trebuit să se prezinte la notar să semneze actele de divorț. Au semnat sau n-au semnat… asta doar ei știu. La o zi după termenul de separare, blonda sexy și afaceristul sunt tot împreună.

Uite divorțul, nu e divorțul. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi trăiesc o poveste de dragoste pe care puțini o înțeleg. Se ceartă în plină stradă, se contrazic mereu, ar mai exista și agresiuni fizice, însă mereu ajung împreună. Se întâmplă să nu vorbească cu zilele, iar atunci când credem că totul s-a terminat între ei, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își fac apariția împreună.

Afaceristul și vedeta au anunțat că vor divorța, după doar patru luni de căsnicie. Decizia ar fi fost luată de comun acord și au mers împreună la notar unde au depus actele. Termenul de separare era 3 decembrie, însă… surpriză! Cel mai probabil Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu s-au prezentat la notar.

Înainte cu câteva zile de termenul divorțului, blondina și soțul său au fost plecați în Viena, unde s-au răsfățat în lux, ca de obicei. Pe data de 3 decembrie, Bianca Drăgușanu se afla în București și de ocupa de atelierul de rochii pe care îl deține. În timp ce soția lui avea o zi obișnuită, Alex Bodi își rezolva afacerile. Cel mai probabil cei doi nu au semnat actele de divorț, iar Bianca este încă doamna Bodi.

La doar o zi după termenul dat de notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au afișat împreună la ziua lui Cătălin Botezatu. Vedeta era cu zâmbetul pe buze alături de cei doi bărbați care au făcut și fac parte din viața ei. Dacă ar fi să ne luam după fotografiile postate de fosta soție a lui Victor Slav pe rețelele de socializare, am crede că relația ei cu Alex Bodi a revenit la normal și că lucrurile se îndreaptă către mai bine.

Citește și: Bianca Drăgușanu a vrut să se arunce în fața mașinilor, după o ceartă aprinsă cu Alex Bodi

Cum a cerut-o în căsătorie Alex Bodi pe Bianca Drăgușanu

Iată că acum, la aproape 4 luni de când au devenit soț și soție, s-a aflat cum Alex Bodi a cerut-o pe Bianca în căsătorie. Dan Capatos a făcut dezvăluirile, el fiind un prieten apropiat al cuplului. Nu a fost nimic planificat din timp, totul s-a întâmplat pe repede înainte.

„Eu sunt vecin cu ei și eram consilierul amândurora. Fiecare venea la mine să-mi spună că s-a certat și să-mi ceară sfaturi. Eu, știind de la Bianca ce-și dorește, i-am spus lui Bodi cum poate să o surprindă. I-am spus clar să-i cumpere un inel și să o ceară în căsătorie, că Bianca asta așteaptă. Și a și făcut-o imediat cum i-am zis. S-au căsătorit într-un moment greu al relației, când deja existau certuri.', a spus Dan Capatos.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au mai dat o șansă. Au uitat complet de divorț și au petrecut la ziua lui Cătălin BotezatuBianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au mai dat o șansă. Au uitat complet de divorț și au petrecut la ziua lui Cătălin Botezatu

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter