Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, vacanţă de cinci stele, în Dubai. Cei doi îndrăgostiţi au cheltuit mii de euro

Publicat pe

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au petrecut ultimele zile în Dubai, într-o vacanţă luxoasă, de cinci stele. Cei doi îndrăgostiţi pare că au cheltuit mii de euro, atât pe cazare, cât şi pe ce au consumat acolo. Se pare că se înţeleg mai bine ca niciodată! 

După ce s-au împăcat, Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi se înţeleg mai bine ca niciodată. Au decis chiar să se mute împreună. Bărbatul a făcut un gest de milioane pentru blondină, a cumpărat o vilă de lux în Capitală. 

Cei doi au botezat împreună şi un bebeluş, deci relaţia este din ce în ce mai serioasă. Iată că acum au decis să plece într-o scurtă vacanţă, una de cinci stele, în Dubai. S-au cazat într-un hotel luxos, au mâncat feluri alese de preparate, s-au distrat în cluburi, au cheltuit mii de euro.

Bianca Drăguşanu nu a rezistat şi a făcut şi câteva poze sexy alături de iubitul său. Blondina are un corp bine sculptat, a afişat un trup de model.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, vacanţă de cinci stele, în Dubai. Cei doi îndrăgostiţi au cheltuit mii de euroBianca Drăguşanu şi Alex Bodi, vacanţă de cinci stele, în Dubai. Cei doi îndrăgostiţi au cheltuit mii de euro

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi s-au mutat împreună

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au decis că nu pot sta prea mult despărțiți, astfel că au luat o decizie importantă în ceea ce privește relația lor. Potrivit wowbiz.ro, vedeta s-a mutat cu iubitul ei. Surse apropiate susțin că bărbatul și-a cumpărat, recent, o locuință în valoare de un milion de euro, într-un cartier rezidențial din București.

Cea care ar avea de suferit ar fi chiar fetiţa vedetei cu Victor Slav. Sofia Natalia a rămas la bunica ei, în casa în care a locuit Bianca cu prezentatorul TV. Momentan, micuţa petrece mult timp cu bunica maternă. Bianca are planuri şi vrea să o ia pe Sofia în casa cumpărată de Alex Bodi.

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter