Bianca Drăgușanu și iubitul ei, vacanță de lux. Unde a dus-o Alex Bodi pe vedetă

Publicat pe

După ce s-a întors din Sri Lanka, Bianca Drăgușanu s-a revăzut cu iubitul ei, Alex Bodi. Dorul a fost foarte mare, mai ales că cei doi au plecat împreună să o vadă pe Sofia Natalia, fiica vedetei. Au vrut să petreacă timp doar ei doi, iar Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au plecat într-0 vacanță de lux.

Alex Bodi ar face orice pentru Bianca Drăgușanu și o răsfață așa cum știe el mai bine. Bărbatul a dus-o pe vedetă într-o vacanță de lux, în Dubai. Bianca Drăgușanu nu este pentru prima dată în Dubai, ea a mai fost acolo cu Adrian Cristea, dar și cu Victor Slav, chiar înainte ca cei doi să se despartă.

Acum, Bianca Drăgușanu este foarte fericită și se bucură din plin de zilele pe care le petrece în Dubai. Alex Bodi știe cum să o facă pe vedetă să se simtă bine și cum să o facă să se simte cu adevărat fericită.

Bianca Drăgușanu în Dubai

Bianca Drăgușanu în Dubai

Bianca Drăgușanu și sora ei au fost eliminate de la Asia Express

Cele nouă perechi de vedete au plecat din România pe data de 20 octombrie cu destinația India și Sri Lanka. Bianca Drăgușanu și Oana erau foarte temătoare când era vorba de această mine, mai ales că vedetei îi este frică de gândaci, șerpi și alte viețuitoare. În urmă cu două săptămâni, Bianca Drăgușanu nu știa ce o așteaptă, însă știa că va fi o experiență pe care nu o va uita niciodată. Bianca Drăgușanu și sora ei au fost eliminate de la Asia Express, iar acestea s-au întors din România.

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele impresii din Asia Express: 'Nu am cuvinte să descriu cât de greu este!'

Citește și: Cum a debutat Bianca Drăgușanu în showbiz. S-a lansat într-un reality-show acum 10 ani și era complet schimbată!

FOTO: Instagram

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter