Cum a debutat Bianca Drăgușanu în showbiz. S-a lansat într-un reality-show acum 10 ani și era complet schimbată!

Publicat pe

Bianca Drăgușanu a devenit cunoscută publicului larg în vara anului 2009, grație lui Cătălin Botezatu, care a prezentat-o drept iubită oficială. Numai că, surpriză! Începuturile Biancăi, în showbiz, au alte rădăcini, puțini fiind cei care-și mai amintesc faptul că ea a cochetat cu modelling-ul și că a fost protagonista unui reality show la Euforia TV. Practic, a avut debutul înainte de „era” Botezatu. 

Cum a debutat Bianca Drăgușanu în showbiz. S-a lansat într-un reality-show acum 10 ani și era complet schimbată!Cum a debutat Bianca Drăgușanu în showbiz. S-a lansat într-un reality-show acum 10 ani și era complet schimbată!

 

Vestea că Bianca Drăgușanu va participa la reality-show-ul Asia Express i-a mirat pe mulți! Nu de alta, dar nu pare genul de vedetă gata să se supună rigorilor unui astfel de show televizat, care te dezbracă imediat de tot glamour-ul caracteristic vieții mondene. Ei bine, iată că acesta nu este primul reality-show la care Bianca participă. Ba, mai mult decât atât, vedeta chiar și-a făcut, oficial, debutul în showbiz într-o astfel de emisiune TV. Totul se întâmpla acum fix zece ani, cu un an înainte să devină cunoscută drept „blonda lui Bote”, când a participat la un reality-show de tip Big Brother, la postul Euforia TV, intitulat „Atracție imposibilă”. De ce a fost cooptată? La vremea respectivă, Bianca începuse timid să se facă remarcată la prezentările de modă care aveau loc în Capitală, și se pare că producătorii de la Euforia TV i-au remarcat imediat potențialul.

La debut, Bianca n-avea nasul operat și nici buzele injectate prea mult

Bianca Drăgușanu era o Paris Hilton autohtonă, care s-a făcut remarcată imediat grație fizicului, dar și faptului că purta, drept accesoriu, un cățel de talie mică, așa cum procedau și vedetele de la Hollywood, în vremurile cu pricina. Atunci, din roșcată Bianca s-a vopsit blondă și putem spune că se mândrea cu aceleași forme apetisante ca și până acum. Numai la față era schimbată, nu de alta, dar încă nu trecuse atât de des pe la cabinetul medicului estetician. Mai exact, în urmă cu zece ani, când a debutat în showbiz, vedeta avea sprâncenele subțiri, pensate excesiv, nasul așa cum a lăsat-o „mama natură” și buzele, desi injectate, nu aveau nici pe departe volumul de astăzi.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter