Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții pentru iubitul ei. Alex Bodi a rămas fără cuvinte: ”La mulți ani, iubirea mea!”

Publicat pe

Astăzi este o zi importantă pentru Bianca Drăgușanu. Vedeta sărbătorește ziua de naștere a iubitului ei, Alex Bodi, iar aceasta i-a pregătit o surpriză de zile mari. Bărbatul a rămas fără cuvinte atunci când a văzut ce i-a pregătit iubita lui.

În sfârșit, Bianca Drăgușanu este fericită și liniștită. Alex Bodi este bărbatul care a reușit să-i readucă zâmbetul pe față și să o facă să iubească din nou. Vedeta este îndrăgostită până peste cap, iar asta se vede cu ochiul liber. Astăzi, 6 decembrie, Alex Bodi este sărbătorit, iar iubita lui nu a putut trece așa peste ziua aceasta.

Bianca Drăgușanu i-a făcut o surpriză de zile mari iubitului ei, iar acesta a rămas fără cuvinte. Când a ajuns acasă, lui Alex Bodi nu i-a venit să creadă ce i-a pregătit femeia de lângă el. Bianca Drăgușanu a cumpărat câteva sticle de șampanie foarte scumpă și un cadou frumos ambalat. Alex Bodi nu-și mai încăpea în piele de fericire atunci când a văzut surpriza din partea Biancăi Drăgușanu.

La 12 noaptea, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ciocnit un pahar de șampanie și s-au bucurat de clipele petrecute împreună. 'La mulți ani, iubirea mea! Te iubesc', este mesajul pe care vedeta i l-a transmis iubitului ei.

Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții pentru iubitul ei. Alex Bodi a rămas fără cuvinte: 'La mulți ani, iubirea mea!'Bianca Drăgușanu, surpriză de proporții pentru iubitul ei. Alex Bodi a rămas fără cuvinte: 'La mulți ani, iubirea mea!'

Citește și: Ce face Bianca Drăgușanu când Alex Bodi nu este în țară. Vedeta a ieșit în oraș cu iubitul unei cântărețe de la noi

Citește și: N-a uitat-o nici acum! Cătălin Botezatu și-a dorit un copil cu Bianca Drăgușanu și încă are acest gând: „Depinde doar de mine'

FOTO: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter