Andra şi Andreea Bănică au purtat aceeaşi rochie roşie, la TV. Ce preţ are în magazin articolul vestimentar

Publicat pe

Andra şi Andreea Bănică au strălucit în emisiuni TV diferite, însă purtând aceeaşi rochie  cu franjuri, roşie. Iată cât de bine arată în aceste ţinute artistele!

Frumoasele cântăreţe sunt consiliate de ani de zile de silişti. Aceştia se ocupă de apariţiile lor în emisiuni TV, la concerte sau la evenimentele private. Iată că acum şi Andra şi Andreea Bănică au purtat aceeaşi rochie.

În data de 27 octombrie, la TVR 1, a debutat emisiunea „Provocarea Starurilor', show prezentat de Andreea Bănică. Nu este pentru prima dată când o vedem pe vedetă în postura de moderator, ea a stat la cârma emisiunii „Bravo, ai stil”, de pe Kanal D, pe timpul în care Ilinca Vandici a fost în concediu de maternitate.

Andreea este mereu îmbrăcată impecabil, are ţinute extravagante, genţi, pantofi de brand.  Încă de la prima ediție a noii emisiuni, Andreea s-a remarcat într-o rochiţă scurtă roşie. Iată că acum o altă artistă a îmbrăcat aceeaşi ţinută.

Andra şi Andreea Bănică au purtat aceeaşi rochie roşie, la TV. Ce preţ are în magazin articolul vestimentarAndra şi Andreea Bănică au purtat aceeaşi rochie roşie, la TV. Ce preţ are în magazin articolul vestimentar

Andra a purtat aceeaşi rochie în celebrul concurs 'Vocea României' de la Pro TV.  Rochia poarte fi cumpărată din mediul online, de la un celebru magazin, la preţul de 1.950 de lei.

Se cunoaşte deja că Andra a apelat de mai multă vreme la ajutorul unor stilişti. Nu este pentru prima dată când două vedete de la noi poartă aceeaşi ţinută. S-a mai întâmplat şi cu Adelina Pestriţu şi Cristina Rus, Antonia şi Corina Bud.

Sume colosale! Cu cât au fost plătiți artiștii români la Cerbul de Aur

Ecourile Cerbului de Aur sunt departe de a se fi stins. De fapt, sunt mai sonore ca oricând, după ce Libertatea a publicat, astăzi, documentul oficial cu sumele pe care TVR le-a plătit pentru organizarea evenimentului din an centenar. În lunga listă apar și numele artiștilor români care au susținut concerte și recitaluri în cadrul festivalului de la Brașov. Cu cât au fost plătiți artiștii români la Cerbul de Aur? Sumele sunt colosale, după cum se vede.

Foto: Facebook, Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter