Sume colosale! Cu cât au fost plătiți artiștii români la Cerbul de Aur. Andra, mai ieftină decât Delia și Loredana

Publicat pe

Ecourile Cerbului de Aur sunt departe de a se fi stins. De fapt, sunt mai sonore ca oricând, după ce Libertatea a publicat, astăzi, documentul oficial cu sumele pe care TVR le-a plătit pentru organizarea evenimentului din an centenar. În lunga listă apar și numele artiștilor români care au susținut concerte și recitaluri în cadrul festivalului de la Brașov. Cu cât au fost plătiți artiștii români la Cerbul de Aur? Sumele sunt colosale, după cum se vede.

Interesant ar fi de aflat care sunt criteriile care au dus la stabilirea tarifelor pentru fiecare prestație în parte pentru că, în unele cazuri, discrepanțele sunt frapante. În ceea ce-i privește pe artiștii noștri de top, sumele sunt oarecum asemănătoare, acestea gravitând în jurul valorii de 20.000 de euro.

Cel mai scump artist, conform sursei citate, a fost Nicole Sherzinger – 462.045 euro -, iar cel mai ieftin, The Motans – 6.312 euro. Pentru recitalul Loredanei, TVR a plătit 21.307 euro, pentru cel al Deliei, 23.975 euro, iar pentru Andra, televiziunea publică a dat 19.230 euro.

O mare diferență a fost și în ceea ce privește sumele cu care au fost plătiți cei doi coprezentatori ai Festivalului Cerbul de Aur. Românca Iulia Vântur a primit pentru cele cinci zile de festival puţin peste 29.000 de euro, în timp ce italianului Gabriel Garco i-au revenit 40.551 de euro.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter